OMÜ'de Öğrenciye 2 TL'ye Kahvaltı

OMÜ'de Öğrenciye 2 TL'ye Kahvaltı

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, öğrencilere verdiği kahvaltı servisi sözünde durarak ilk kahvaltıyı Samsun Valisi İbrahim Şahin’in de katılımıyla öğrencilerle yaptı.

Eğitim Fakültesi Yemekhanesi’ndeki kahvaltıya; Samsun Valisi İbrahim Şahin, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, OMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Kuran, Prof. Dr. Vedat Ceyhan, OMÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Menderes Kabadayı, Fakülte Dekanları, Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Samsun İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve OMÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Ali Saral Sarıalioğlu katıldı.

Öğrencilerin yüzü gülüyor

Eğitim Fakültesi Yemekhanesi ve Merkez Yemekhanesi’nde (Diş Hekimliği Fakültesi yanı) verilen kahvaltı hizmetiyle öğrencilerinin ihtiyaçlarına yönelik uygulamalarına bir yenisini daha ekleyen OMÜ’de öğrencilerin yüzü gülüyor. Öğrenciler kahvaltı servisinden ötürü kendilerine sunulan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Büyük ilgi gören ve samimi bir atmosferde gerçekleşen kahvaltıda öğrencilerle bir araya gelen Vali İbrahim Şahin ve Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, onların sorun ve isteklerine kulak vererek bir süre sohbet etti.

2 TL’lik kahvaltı servisi

1 Kasım itibariyle hayata geçen 2 TL’lik kahvaltı servisi, OMÜ Yerleşkesi’nde bulunan Eğitim Fakültesi Yemekhanesi ve Merkez Yemekhanesi’nde (Diş Hekimliği Fakültesi yanı) verilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile