On Gün Önce Dogum Yapan Köpegi Ezip Olay Yerinden Kaçti

On Gün Önce Dogum Yapan Köpegi Ezip Olay Yerinden Kaçti

Aydin’in Incirliova ilçesinde ticari araç ile seyir halinde olan bir sürücünün, önünde kosan ve 10 gün önce dogum yaptigi ögrenilen köpegi ezdikten sonra olay yerinden hizla uzaklasmasi güvenlik kameralarina anbean yansidi. Mila isimli köpek ölürken, 10 günlük dört yavrusu ise annesiz kaldi. Ölen köpegin sahibi, öksüz kalan yavrulari elleriyle besliyor.

Olay, Incirliova’nin Yazidere Mahallesi’nde geçtigimiz Cumartesi günü yasandi. Ticari aracin sürücüsü, önünde kosan Mila isimli köpegi ezip olay yerinden kaçti. Köpek kisa süre sonra öldü. O anlar güvenlik kamerasina anbean yansidi. Köpegin sahibi Ceyhun Bölükbas, güvenlik kamerasinin görüntülerini alip jandarmaya suç duyurusunda bulundu. Mila’nin ise 10 gün önce dogum yaptigi ve dört yavrusunun oldugu ögrenildi. Bölükbas, annesiz kalan yavrulari kendi elleriyle büyütüyor.

Dört yildir besledigi Mila’nin bir aracin çarpmasi sonucu can verdigini ifade eden Bölükbas, kamera görüntülerini incelediklerini ve olayin kasitli oldugunu düsündüklerini söyledi.

Sürücünün yolun ortasinda kosan köpegin üzerinden geçip hiç durmadan araçla uzaklastigini belirten Bölükbas, “Sürücünün yakalanmasi için güvenlik güçlerine sikayette bulunduk. Insallah bir sonuç alinir. Mila’nin dört tane yavrusu var ve 10 günlükler. Gözleri yeni açildi. Bunlar ölmesinler diye onlari besleyip büyütmeye çalisiyoruz” dedi.

Yavru köpekleri süt ile besleyen Bölükbas, sürücülere trafikte daha dikkatli olmalari konusunda uyarida bulunarak, her an karsilarina bir insan veya hayvan çikabilme ihtimaline karsi çok hizli gitmemelerini önerdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile