Önce Agabeyi Biçaklayarak Darp Ettiler, Sonra Da Kardesi Döverek Öldürdüler

Önce Agabeyi Biçaklayarak Darp Ettiler, Sonra Da Kardesi Döverek Öldürdüler

Hatay’da tasli, sopali kavgada darp edilerek hayatini kaybeden Ayhan Kutlu’nun agabeyi de yaklasik bir buçuk ay önce ayni aile tarafindan biçakli saldiriya ugradi. Kutlu ailesi, olaya karistiklarini iddia ettikleri 3 sahsin da mahkemece tutuklanmasini istiyor.

Geçtigimiz günlerde Antakya ilçesi Kuzeytepe Mahallesi’nde meydana gelen tasli, sopali kavgada yaralanan 37 yasindaki Ayhan Kutlu, kaldirildigi hastanede kurtarilamayarak hayatini kaybetmisti. Olay üzerine polis ekipleri tarafindan gözaltina alinan 5 sahistan; O.A. ve R.A. mahkemece tutuklandi. Vefat eden Kutlu da ailesi tarafindan Kuzeytepe Mahallesi mezarligina defnedildi. Vefat eden Ayhan Kutlu’nun agabeyi Celal Kutlu’nun da yaklasik bir buçuk ay önce ayni aile tarafindan darp edilerek biçakli saldiriya ugradigi ortaya çikti. Kardesleri darp edilerek vefat eden aile, mahkemece serbest kalan 3 sahsin da tutuklanmasini istiyor.

"Beni 1 buçuk ay önce basimdan ve karnimdan biçakladilar"

Kardesini öldürenlerin yaklasik bir buçuk ay önce kendisini biçaklayarak darp ettigini ifade eden Celal Kutlu, "1 buçuk ay önce ayni kisiler bana da saldirdi. Yine ayni kisiler kardesim Ayhan Kutlu’ya pusu kurup tasla ve sopayla döverek öldürdüler. Beni 1 buçuk ay önce basimdan ve karnimdan biçakladilar. Ben ayni kisiler tarafindan 3 defa biçaklandim. Bizim can güvenligimiz yok. Önceden de sikayette bulundum. Her zaman tehdit ediyorlar, acimiz çok taze. Bize saldiran ailede serbest kalan 3 kisi var. Beni biçakladiklari zaman o ailenin büyük oglu burada degildi. Onu Arabistan’dan çagirip kardesime pusu kurdular. Bu olaylarin olmamasini istiyoruz. Bu adamlarin disarida olmamalarini istiyoruz. Adalete güveniyoruz ve siginiyoruz" dedi.



"Onlar kardesime gaddarca ve vahsice pusu kurup öldürdüler"

Mahkemece serbest kalan 3 kisinin de tutuklanmasini istediklerini söyleyen Kutlu ise, "Kardesimi öldüren aileyle husumetimiz yok. Mahallede olan ufak tartismalar oldu. Kardesimi öldüren komsumuzdu. Komsularimiz kendilerini üstün görüyorlar. Onlar kardesime gaddarca ve vahsice pusu kurup öldürdüler. Bu sekilde ölmesini hazmediyorum. Ailecek içimiz parçalandi. Ne yapacagimizi ve ne düsünecegimizi bilmiyoruz. Önce Allah’in adaletine sonra da devletimizin adaletine güveniyoruz. Bu tür insanlarin disarida gezmeleri mahallemiz ve insanlar için tehlikelidir. Bu olay kardesimin basina gelmeseydi, baska kisilerin basina gelecekti. Çünkü bunlar insan degil ve bunlar cani. Bu aileyle aramizda hiçbir sey yok. Degecek hiçbir sey olmadi, olsaydi üzülmezdik. O aileden 2 kisi tutuklandi ama digerleri serbest kaldi. Onlarin tutuklanmalarini istiyorum. Onlar hala disarda geziyorlar. Insanlarin deyimine göre kendilerini hakli göstererek insanlara anlatiyorlar. Onlarin tutuklanmalarini istiyoruz. Ben adalete güveniyorum. Ben Allah’in adaletine güveniyorum. Adalet tecelli edecek. Bunlarin disarida gezmeleri, insanlar ve çocuklar için tehdit oluyor" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile