Önce Biçaklamislar Sonra Evi Atese Vermisler

Trabzon’un Arakli ilçesi Hacovid Yaylasinda kundaklama sonucu 3 kisinin hayatini kaybettigi olayla ilgili Cumhuriyet Bassavciligi yazili bir açiklama yapti.

Açiklamada olayin zanlisi 3 kisinin önce biçakla evdeki 3 kisiyi biçaklayarak öldürdügü ardindan da evi atese verdigi kaydedildi.

Savcilik açiklamasinda "Saat 05.30 siralarinda Trabzon ili Arakli ilçesi Kayacik Mahallesine bagli Hacovid Yaylasinda bir yayla evinde çikan yangin olayinda evde ikamet eden G.A. , K.A., ve A.A. adli vatandaslarimizin vefat etmesi olayiyla ilgili olarak;

Arakli Cumhuriyet Bassavciliginca olayin ögrenilmesi üzerine derhal sorusturma islemlerine baslanilmis ve yürütülen sorusturma kapsaminda, vefat eden G.A. , K.A., ve A.A.’nin aralarinda arazi anlasmazligi bulunan ve akrabalari olan süpheliler M.A., M.A. ve suça sürüklenen çocuk A.A. tarafindan öldürüldükleri tespit edilmistir.

Arakli Cumhuriyet Bassavciliginin talimati dogrultusunda süpheliler M.A., M.A. ve suça sürüklenen çocuk A.A. Trabzon Il Jandarma Komutanligi görevlilerince gözaltina alinmistir. Süpheliler ve suça sürüklenen çocugun öldürme eyleminde kullandiklari bir adet biçak ise olay yerine yakin bir arazide bulunarak muhafaza altina alinmistir. Vefat eden vatandaslarimizin ölü muayene ve klasik otopsi islemleri devam etmekte olup; olayla ilgili sorusturma titizlikle sürdürülmektedir"denildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile