Önce Kendi Yaralarini Sardilar, Simdi Depremzedelerin

Önce Kendi Yaralarini Sardilar, Simdi Depremzedelerin

Depremde hasar gören dükkanlarini hizli bir sekilde onararak hizmete açan Donas, depremzedelere Hatay’da Ramazan ayi vesilesiyle ücretsiz yemek dagitiyor.

Kahramanmaras’in Pazarcik ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve çevre illerde büyük hasara neden olan büyük depremlerin ardindan yaralar sarilmaya devam ediyor. Depremde hasar gören birçok dükkan da onarilarak, depremzedelerin hizmetine açiliyor. Türkiye’de 30 ilde hizmet veren Donas’in Hatay’in Iskenderun ilçesinde bulunan subesi de depremde büyük hasar görmüstü. Depremin yaralarini sarmak için subelerini hizlica onaran Donas, depremzede vatandaslarin ihtiyaçlarina yönelik çalismalarini sürdürüyor. Depremden sonra bölgeye birçok kez yardim tiri gönderen Donas, Iskenderun subesinde Ramazan ayi boyunca ücretsiz yemek dagitiyor.

"Elimizden geldigi kadar Hatay halkinin arkasindayiz"

Donas Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Gazi Keseroglu, hasar gören dükkanlarini depremzede vatandaslar için en hizli sekilde tekrar hizmete açtiklarini anlatti. Her zaman depremzede vatandaslarin yaninda olacaklarini belirten Keseroglu, "12 ilde meydana gelen depremden dolayi Iskenderun halkina, bütün Hatay’a ve hepimize geçmis olsun. Donas olarak depremde aldigimiz zarari, hizli bir sekilde onararak dükkanimizi açtik. Elimizden geldigi ve imkanimizin yettigi kadar, Ramazan’da Iskenderun halkina döner dagitmak istiyoruz. Gücümüzün yettigi kadar bunu yapacagiz. Depremin ardindan da Donas olarak gönderdigimiz tirlarla yardim dagittik. Elimizden geldigi kadar Hatay halkinin arkasindayiz. Bütün depremzedelere geçmis olsun diyoruz ve Allah kimseye bir daha böyle bir aci yasatmasin" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile