Onikisubat Belediyesi'nden Ögrencilere Kuran-I Kerim Hediye

Onikisubat Belediyesi'nden Ögrencilere Kuran-I Kerim Hediye

Kahramanmaras Onikisubat Belediyesi, Suzan-Abdulhakim Bilgili Halk Egitim Merkezi Müdürlügü’nde Aile, Çocuk El Ele Birlikte Telafi Egitimine slogani ile açtigi kurslari bitiren ögrenci ve velileri için sertifika programinda hediye Kuran-i Kerim takdim etti.

Sertifika programina katilan Onikisubat Kaymakami Serkan Keçeli, çocuklarin ülkenin gelecegi olduguna dikkat çekerek, “Bizim gelecegimiz burada oturan çocuklarimiz. Onlari ne kadar iyi yetistirirsek gelecegin Türkiye’si o kadar güçlü olacak. O yüzden insana yapilan yatirimdan daha degerli bir yatirim yoktur. Buraya gelerek hem kendilerini yetistiren hem gelecegimize katkida bulunan ögrencilerimizi ve velilerimizi kocaman alkisliyorum, tebrik ediyorum. Bu programlar sayesinde milletimizi iyi yetistirerek toplumumuzu daha saglam temeller üzerine kuracagiz. Emegi geçen herkese huzurlarinizda tesekkür ediyorum" dedi.

Baskan Hanefi Mahçiçek de, “Onikisubat Belediyesi olarak fiziki çalismalarimizin önünde egitim çalismalarimiz oldugunu bir kez daha ifade ediyorum. Yolu, kaldirimi elbette yapariz ama bu ülkenin gelecegini olusturan gençlerin egitimleri çok daha önemli bizim için. Bu baglamda çok ciddi emeklerimiz ve gayretlerimiz var.

Bir taraftan yurtlariyla beraber okullar yaparken diger taraftan ögrencilerimizin okumalari için 70-80 bin kitap aliyoruz. Ilkokul 2. siniftan itibaren seviyelerine göre kitaplari sadece Onikisubat’in okullarinda degil Kahramanmaras’in tüm okullarinda dagitiyoruz. Ücretsiz üniversite hazirlik kurslarimiz var. Yarin itibariyle üniversite hazirlik kurslarimizin kayitlari basliyor. Tüm kitaplari testleri tarafimizdan karsilaniyor. Çevrenizde üniversiteye hazirlanacak gençlerimizi yönlendirebilirsiniz. Buradaki kurslara gelerek vakitlerini en iyi sekilde geçiren ögrenci ve velilerimize, emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Sizlere saglikli, mutlu hayatlar temenni ediyorum” ifadesini kullandi.

Il Milli Egitim Müdürü Yusuf Kahraman ise, okumayi tesvik eden bir inancin mensuplari oldugumuzu belirterek, “Ilk emri oku diyen, okumaya tesvik eden bir dinin ve medeniyetin temsilcisiyiz. Bu medeniyetin temsilcisi olarak da bu medeniyetin devam edebilmesi açisindan egitim-ögretim en önemli faaliyetimiz. Her bir velimizi ve ögrencimizi tek tek tebrik ediyorum. Kaymakamimiza, Belediye Baskanimiza ve Il Milli Egitim Müdürümüze, Halk Egitim Müdürlügümüze ve bilhassa ögretmenlerimize verdigi destekten dolayi cani gönülden tesekkür ediyorum" seklinde konustu.



Kursiyer velilerden Kübra Sirin ise “Ben el sanatlari kursuna giderken oglum kuran kursuna devam etti. Güzel ve dolu dolu bir yaz tatili geçirdik. Hocalarima, Halk Egitim Merkezi Müdürümüze ve Onikisubat Belediyemize tesekkür ediyorum bizlere bu imkâni sundugu için” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile