Onikisubat'ta Temizlik Çalismalari

Onikisubat'ta Temizlik Çalismalari

Kahramanmaras Onikisubat Belediyesi mobil temizlik ekipleri, ‘Daha temiz, daha güzel bir Onikisubat’ hedefiyle ilçe genelinde baslattigi temizlik seferberligiyle tüm mahalle ve sokaklarda uyguladigi bildirildi.

Onikisubat Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü ekipleri, çöplerin toplanmasi, yollarin ve parklarin bakim-onarimi, çöp konteynerlerinin yikanmasi ve enkaz hafriyatlarinin kaldirilmasinin yani sira ana cadde, yol, meydan ve merkezlerin çevre temizligi konusunda yogun mesai harciyor.

Belirlenen program çerçevesinde mahallelerde çalismalarini sürdüren ekipler, son olarak Abdülhamid Han, Karacaoglan, Mimar Sinan, Istiklal, Magarali, Molla Gürani, Tekerek, Vadi, Yörük Selim ve Hayrullah mahallelerinde temizlik çalismasi yapti.

5 süpürge ve basinçli zemin yikama araci, 1 kepçe ile 3 büyük damperli kamyon ve 1 küçük kamyondan olusan toplam 5 mobil ekipten ve 50 personelle gerçeklestirilen çalismalarda kurumus otlardan, enkaz hafriyatlarina, konteynerlerin yikanmasi ve dezenfeksiyonundan sokaklarin temizlenmesine kadar detayli bir çalisma yürütülüyor.Düzenli olarak yapilan çalismalarla sokaklarda toz, çöp, kalinti gibi nedenlerle çevre kirliligi olusmasi engelleniyor.

Bunlarin yani sira arazi tesviye ve temizliginin yani sira kirsal mahallelerde genel temizlik çalismalarininda devam ettigi kaydedildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile