Onlar olmadan asla!

Beşiktaş tarihinin en büyük transferi Allen Iverson, eski günlerine dönmesi için gerekli olan formülü açıkladı.



Beşiktaş tarihinin en büyük transferi Allen Iverson, eski günlerine dönmesi için gerekli olan formülü açıkladı.

Beşiktaş’ın 2 yıllık sözleşme yaptığı Allen Iverson, "Karım ve 5 çocuğumun yokluğuna dayanamam" dedi.

Beşiktaş, NBA patentli 35 yaşındaki ünlü yıldız Allen Iverson’ı alarak sansasyonel bir olaya daha imza attı. Amerika ise Iverson’ın tercihini eleştirdi. Futbolda 2 yıldır kayıp olanRicardo Quaresma’ya kapılarını açıp yeniden kazanan ve milli takıma kadar yükselmesini sağlayan Siyah-Beyazlılar, aynı sıcak ilgi ve sevgiyi Iverson’a gösterdi.

Son dönemlerde kötü olduğunu kabul eden ünlü oyuncunun Beşiktaş’ta nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor ama aslında buna en güzel cevabı kendisi veriyor. Geçen sezon geri döndüğü Philadelphia 76ers’da kızının sağlık sorunu nedeniyle sadece 25 maç oynayan Iverson’ın şifresi ailesinde gizli. Yaz döneminde ilk aşkı ve eşi olan Tawanna Turner’ın boşanmak istemesiyle sıkıntılı bir sürece giren Iverson şunları söyledi:

‘AİLEM HER ŞEYİM’
Ailevi sorunlarımçözüldü. Karımla yaşadığımız olaylar sonrası yol almayı başardık. Şu anda çok daha iyi durumdayız. Kızımın sağlığı da düzeldi. Yüzde 100 iyileşmiş durumda. Zaten bu iki sorun devam ediyor olsaydı kesinlikle Beşiktaş’a imza atamazdım. Hayatımın bu kısmı benimiçin çok şey ifade ediyor. Ailem benim her şeyim. Son birkaç yılda bu anlamda yaşadığım sorunlardan dolayı tamamen basketbola konsantre olmakta çok zorlandım. Artık ailemsağlıklı ve kaya gibi sağlam. Türkiye’ye ailemle birlikte gelip, onlarla birlikte yaşamak istiyorum. Türkiye’de karım ve 5 çocuğumun yokluğuna dayanamam.

"BEDEL ÖDÜYORUM"
Allen Iverson her ne kadar özel hayatında sıkıntılar yaşasa da kendisiyle barışık olması sözlerinde gizli. ABD’li yıldız “Şu anda NBA’de olmamamın yeteneklerimle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Bunun daha başka nedenleri var. Çok hata yaptım. Bunların bedelini ödüyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile