Onu Gören Sasiriyor Açiklamasi Ikinci El Otomobil Fiyatina Alicisini Bekliyor

Onu Gören Sasiriyor Açiklamasi Ikinci El Otomobil Fiyatina Alicisini Bekliyor

DÜZCE – Düzce’de besi çiftliginde yetistirilen 1 ton 400 kilo agirligindaki boganin fiyati adeta ikinci el otomobiller ile yarisiyor.

Kurban Bayrami’nin yaklasmasiyla birlikte Düzce’de hazirliklar basladi.

Kurban kesmek isteyen vatandaslar besi çiftçiliklerine ya da canli hayvan pazarlarina gidiyor. Kentte faaliyet gösteren bir besi çiftliginde de büyük emeklerle yetistirilen 2 yasindaki boga satisa çikti. "Kral" ismi verilen ve adeta besi çiftliginin gözdesi olan boga, 250 bin TL’den alicisini bekliyor.

"250 bin TL’den satista"

Kral’in 2 yasini doldurdugunu söyleyen Veteriner Hekim Serif Ali Karanfil, "Isletmemizde dünya sampiyonu bir boganin yavrusu olan ve bogamizi görüyoruz. Bu bogamiz 24 aylik, 2 yasini doldurmus bir boga. Kurbanlik vasiflarini yas itibariyle tasiyan bir boga. Su an Düzce’mizin belki de Türkiye’nin rekoru diyebilecegimiz bir agirlikta, bin 400 kilo civarlarinda. Bu performanstaki bogamizda yüzde 60’lik et performansi bekleriz. 850 kiloya yakin bir et çikacagini düsündünüz bir bogamiz. Bu bir anlamda hem hobi göz zevkinizi tatmin ediyor hem de piyasaya güzel bir et sunuyor. Almak isteyenler için de satista olan bir bogamiz, alicilarini bekliyoruz. 250 bin TL’den satista, zaten et karsiligina baktigimizda da kurban rayiçlerinde bir bogamiz" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile