Onuachu Açiklamasi 'Ikinci Yari Iyi Bir Karakter Ortaya Koyduk'

Trabzonspor’un golcü oyuncusu Onuachu, Gaziantep FK maçinin ikinci yarisinda önemli bir karakter ortaya koyarak sahadan galibiyetle ayrildiklarini söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasinda sahasinda Gaziantep FK’yi 4-2 maglup eden Trabzonspor’da attigi 3 golle mükemmel bir geri dönüse imza atan Onuachu, "Bugün 3 gol atmamda takim arkadaslarim bana yardim etti. Onlarin yardimi olmasiydi ben de bu kadar gol atmayi basaramazdim. Ilk yarida biraz sikintilar yasadik ama tecrübeli oyuncular oldugunuzda neler yapmaniz gerektigi noktasinda oyunu okumaya çalistim. Neler yapmam gerektigi noktasinda takim arkadaslarimla birlikte ikinci yarida bunlari dogru uygulayarak 4-2 gibi bir skor ile sahadan ayrildik. Ikinci yarida sahaya iyi bir karakter ortaya koyduk" dedi.

Böyle gollerle geri dönmenin oyuncuya özgüven kazandirdigini belirten Onuachu, "Kolumdan yasadigimiz sakatlik nedeniyle yüzde yüz hazir olmasam da, elimden gelen en iyi mücadeleyi kulübüm ve arkadaslarim için vermeye çalisiyorum. En iyi sekilde yardimci olmaya çalisiyorum. Böyle gollerle geri dönmek özgüven için önemli bir katki saglar. Hem takim için hem benim için" diye konustu.

Sözlesmesiyle ilgili olarak ise Onuachu, "Bu soruya her zaman su cevabi veriyorum. Bura da mutluyum tabii ki kalmak istiyorum ama sonuç olarak kulübümün verecegi bir karar var" ifadelerini kullandi.

Gol kralligi yarisi ile ilgili bir soruya ise Nijeryali oyuncu, "Bu kadar uzun süre sahalardan ve takimdan ayri kaldiktan sonra gol yarisina dahil olmak o kadar kolay degil. Aylar sonra bende dönüs gerçeklestirdim ama ben her maçi kendi özelinde degerlendirmeyi, her maçi ayri ayri bakabilmeyi ve eger o maçta gol atabilirsem takima katkida bulunmayi düsünüyorum" diye cevap verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile