Önünü Kestigi Yasli Adama Önce Tokat Atti, Ardindan Sopayla Saldirdi

Önünü Kestigi Yasli Adama Önce Tokat Atti, Ardindan Sopayla Saldirdi

Izmir’in Torbali ilçesinde, park ettigi aracindan inerek önünü kestigi 70 yasindaki yasli adama ilk olarak tokat atan, ardindan ise elindeki sopayla defalarca vuran sahis tutuklandi. Talihsiz adamin yasadigi dehset anlari ise güvenlik kamerasina yansidi.

Olay, geçtigimiz günlerde Torbali ilçesi Pancar Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, K.S. isimli sahis, çöp kenarlarina birakilan bayat ekmek yüzünden husumet yasadigi 70 yasindaki Süleyman S.D.’yi yol kenarina park ettigi aracinda beklemeye basladi.

Elinde bastonuyla yolda yürüyen Süleyman S.D.’yi gören saldirgan K.S. elinde sopayla aracindan inerek yolunu kestigi yasli adama ilk olarak tokat atti. K.S. daha sonra ise sopayla yasli adama artarda vurmaya basladi.

Saldirgandan kurtulmak için aracin diger tarafina kaçan Süleyman S.D. pesinden gelen K.S.’nin sopali saldirisindan kurtulamadi. Bir süre sonra saldiriyi birakan süpheli K.S. hafif ticari aracina binerek olay yerinden ayrildi. Yasli adamin darp edildigi anlar ise anbean güvenlik kamerasinca kaydedildi.

Sopali saldirgan tutuklandi

Olayin ihbar edilmesi üzerine çalisma baslatan jandarma, saldirgan K.S.’yi kiskivrak yakaladi. Jandarmadaki islemleri tamamlanan K.S. sevk edildigi mahkemece tutuklandi. Olayla ilgili baslatilan sorusturmanin sürdügü ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile