Onur Bayraktar hayatını kaybetti - İşte Onur Bayraktar'ın ehliyet sicili!

Onur Bayraktar hayatını kaybetti - İşte Onur Bayraktar'ın ehliyet sicili!

Oyuncu Onur Bayraktar (31), motosikletiyle geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. Bayraktar, son olarak 'Kapalıçarşı' dizisinde 'Timur' karakterini canlandırıyordu. Onur Bayraktar nasıl bir kaza geçirdi? Onur Bayraktar kimdir? İşte Onur Bayraktar hakkında detaylar

Oyuncu Onur Bayraktar'ın öldüğünü öğrenen yakınları hastaneye akın etti.Onur Bayraktar hayatını kaybetti.Onur Bayraktar 'Kapalıçarşı' dizisinde 'Timur' karakterini canlandırıyordu. Onur Bayraktar'ın iki amcası "Bayraktar'ın yakınları, ölüm haberini televizyondan öğrendiklerini ve hemen hastaneye geldiklerini söyledi.

Oyuncunun yakınları ve arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.Nedim Saban: İzmir ve Ankara'daki oyunlara bile motosikletiyle gelmişti, yarın araba bakmaya gidecekti.Zülfü Livaneli'nin aynı adlı romanından tiyatroya uyarlanan ve Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi Gönül Ülkü Gazanfer Özcan Sahnesi'nde oynanan 'Leyla'nın Evi' oyunundan çıktıktan sonra Balat'taki evine dönerken Üsküdar'da motosiklet kazası geçirip, hayatını kaybeden Onur Bayraktar'ın iş arkadaşları ve yakınları Bayraktar'ın cesedinin kaldırıldığı Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne akın etti. Çok üzgün olan arakdaşları hastanenin içinde ve bahçesinde birbirlerine sarılarak ağladı.

YARIN ARABA ALMAYA GİDECEKTİ

Televizyondan Bayraktar'ın ölüm haberini alan oyuncu arkadaşları ve yakınları, Bayraktar'ın yarın araba alacağını belirterek, "Çok iyi motosiklet kullanırdı, kazaya inanamadık" dediler. Hastaneye gelen Onur Bayraktar'ın iki amcası "Bayraktar'ın yakınları, ölüm haberini televizyondan öğrendiklerini ve hemen hastaneye geldiklerini söyledi. Amcası, Bayraktar'ın Motosikleti dikkatli kullandığını belirterek, "Demek ki kazanın dikkati filan olmuyor, Demek ki kaza olabiliyormuş" dedi.

Onur Bayraktar'ın son oyunu olan 'Leyla'nın Evi'nin yönetmeni Nedim Saban'da hastaneye geldi. Bayraktar'ın ahlaklı dürüst ve sevilen bir oyuncu olduğunu vurgulayan Saban, "Bizi bu olay çok üzdü. Son sahnesi bizi çok üzdü" diye konuştu.Oyunlara her zaman motosikletiyle geldiğini vurgulayan Saban, "İzmir ve Ankara'daki oyunlara bile motosikletiyle gelmişti, yarın araba bakmaya gidecekti" şeklinde konuştu. Bayraktar'ın yakınları ve iş arkadaşları hastane bahçesinde kazanın şokunu uzun süre atlatamadı.

1997 yılında ehliyet alan Onur Bayraktar'ın 2006 yılından bu yana 7 ceza yediği ortaya çıktı.İlk cezasını 2006 yılında "bozuk ışık tertibatıyla yola çıkmak" suçundan ceza kesilen Onur Bayraktar'ın aynı yıl içinde "girilmez yola girmek", "aşırı hız yapmak" suçlarından ceza yediği öğrenildi. 2010 yılı içinde 2 kez muayenesiz araçla trafiğe çıkmak suçundan ceza kesilen Onur Bayraktar'a ayrıca İzmir ve Bursa'da iki kez aşırı hızla radara yakalandığı için ceza işlemi uygulandığı belirlendi. Onur Bayraktar'ın geçen Eylül ayında İzmir'de yediği trafik cezası sırasında, önceki gece kaza yaparak hayatını kaybettiği motosikleti kullandığı öğrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile