Or-gi İçin Sanal İmza Kampanyası

Ordu ile Giresun illerinin ortak kullanımı için ilk olarak 1992 yılında ortaya atılan, aradan geçen 17 yıla rağmen gerçekleştirilemeyen ve bu süre içerisinde 3 Cumhurbaşkanı, 10 Başbakan, 14 Ulaştırma, 14 Bayındırlık Bakanı eskiten OR-Gİ havaalanı için internette imza kampanyası başlatıldı

  Ordu ile Giresun illerinin ortak kullanımı için ilk olarak 1992 yılında ortaya atılan , aradan geçen 17 yıla rağmen gerçekleştirilemeyen ve bu süre içerisinde 3 Cumhurbaşkanı , 10 Başbakan , 14 Ulaştırma , 14 Bayındırlık Bakanı eskiten OR-Gİ havaalanı için internette imza kampanyası başlatıldı .
İstanbul ' da faaliyetlerini sürdüren çeşitli Ordulu dernekler tarafından internet sanal ortamında " OR-Gİ Havaalanı Hayal Olmasın " kampanyası başlatıldı . Bir hafta önce başlatılan kampanyada şu ana kadar 2 bin 300 kişinin bu kampanyaya destek verdiği öğrenildi . www . or-gi . com adresi adı altında oluşturulan kampanyada destek vermek isteyen okuyucular , sanal ortamdaki gerekli boşlukları doldurduktan sonra kampanyaya destek verebiliyor .
Ordu Dernekleri ( OR-DER ) Genel Başkanı Şenel Yediyıldız , OR-Gİ havaalanının hem Ordu hem de Giresun ili için çok önemli bir proje olduğunu söyledi . Ordu ve Giresun illerine yıllardır verilen sözlerin bir türlü yerine getirilmediğini belirten Yediyıldız , " Bizler de İstanbul ' da faaliyetlerini sürdüren çeşitli Ordulu dernek temsilcileri ile birlikte bir araya gelerek , sanal ortamda herkesin katılabileceği bir kampanya başlattık . Kampanyayı İstanbul ' dan başlattık . Kampanyamız her geçen gün büyüyor .
Vatandaşlarımızı kampanyaya destek vermeye çağırıyoruz . Özellikle sanal ortamda başlattığımız bu kampanyaya Ordu ve Giresun illerinden katılım bekliyoruz " dedi .
Yediyıldız , ciddi bir katılım olması halinde kampanyanın sonuçlarını ilgili kişilere rapor halinde sunacaklarını kaydetti .

" OR-Gİ HAYAL OLMASIN "
www . or-gi . com sitesinde ' ORGİ Hayal Olmasın ' başlığı altında yayınlanan ve altına imzaların kabul edildiği çağrı şöyle :
" Ordu ve Giresun illerimiz 1940 yılından beri ihmal edilmiş , devlet tarafından hiç bir ciddi yatırım yapılmamıştır . 1964 yılında yapılan havaalanı projesi aradan geçen 46 yıla rağmen faaliyete geçirilememiştir . İşsizliğin , yoksulluğun en yüksek olduğu bu iki ilimiz hep ikinci plana atılmıştır . Bu iki ilimizin önündeki en büyük fırsat OR-Gi Havaalanı projesidir . OR-Gi havaalanı bu iki ilimizin dünyaya açılan kapısı olacaktır . Ordu ve Giresun ' un maküs talihini yenmesi için bir zıplama noktası olacaktır .
OR-Gi havalimanının Ordu ve Giresun illerimize neden çok görüldüğü hala anlaşılabilmiş değildir . Ordu ve Giresun kardeş iller olarak artık sesimizi duyurmanın zamanı geldi . 46 yıl bekledik artık kaybedecek zamanımız yok . OR-Gİ Havaalanı Hayal olmasın ; imza kampanyasına sizde katılarak bu haklı davamızda bizim yanımızda yer alınız . "
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile