Oral Açiklamasi Sanat Adina Önemli Bir Çalismaya Imza Attik

Oral Açiklamasi Sanat Adina Önemli Bir Çalismaya Imza Attik

Yalova Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral, Altinova Belediyesi Uluslararasi Resim Sergisi’nin Genel Koordinatörlügünü yapan Ilhan Aydan’i ziyaret etti.

Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral, Altinova Belediyesi Uluslararasi Resim Sergisi’nin Genel Koordinatörlügünü yapan Ilhan Aydan’i ziyaret etti. Baskan Oral, Mayis ayi içerisinde gerçeklesen sergini oldukça önemli oldugunu söyledi.



Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral, Altinova Belediyesi Uluslararasi Resim Sergisi Genel Koordinatörü Egitimci-Ressam Ilhan Aydan’i ziyaret ederek, resim sergisindeki emekleri ve basarilari için tesekkür etti.

Basarili bir organizasyona daha imza atmanin mutlulugunu yasadiklarini ifade eden Baskan Oral, “Sehirler sadece altyapi ve imar hareketleriyle degil; kültür, sanat ve edebiyat çalismalari ile gelisirler. Bizler bunun bilincinde olarak kültür ve sanat etkinliklerinin seviyesini her zaman daha yüksege çikarmaya çalisiyoruz. Bu yil, 17 ülkeden 77 yabanci sanatçi ile yerli ressamlarin katildigi Uluslararasi Resim Sergimiz, ülkemizi uluslararasi arenada önemli bir noktaya tasidigina inaniyoruz. Uluslararasi Resim Sergimize çok sayida eserle katilan sanatçilarimiza, sanatseverlere ve emegi geçen tüm arkadaslarima tesekkür ediyor, sanat dolu nice organizasyonlarda bulusmayi diliyorum” diye konustu.

Altinova Belediyesi Uluslararasi Resim Sergisi’nin Genel Koordinatörlügünü yapan Ilhan Aydan ise Baskan Oral’a ziyaretinden dolayi tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile