Ordu Büyüksehir Belediyesinin 'Sosyal Market'i Ihtiyaç Sahiplerinin Yüzünü Güldürecek

Ordu Büyüksehir Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine yardim elini uzatmak amaciyla Sosyal Market projesini hayata geçirdi.

Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlik Isleri Dairesi, Altinordu ilçesinde Sosyal Market'i hizmete açti.

Kentte bagisçilardan toplandiktan sonra paketlenip market raflarina yerlestirilen ürünler, ihtiyaç sahibi vatandaslara ücretsiz sunuluyor.

Projeden yararlanmak için Büyüksehir Belediyesine basvuran vatandaslar, ihtiyaç durumu ve hane nüfusuna göre kendilerine verilen "KART 52"deki limit tutarinda giyimden gidaya, temizlikten kirtasiyeye kadar marketten ihtiyaçlarini karsilayabiliyor.

Mobil uygulama üzerinden online alisveris yapma imkani da taninan proje çerçevesinde, talep edenlere ürünler, Büyüksehir Belediyesi ekiplerince götürülüyor.

Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Hilmi Güler, gazetecilere, Sosyal Market'te, gidadan kiyafete, züccaciyeden temizlik ürününe kadar her seyin oldugunu belirterek, "Markette para degil, iyilik geçiyor." dedi.

Ihtiyaç sahibi vatandaslarin buraya gelerek ihtiyaci olan ürünleri temin edebildigini aktaran Güler, 19 ilçeye ayrica online hizmet verilebildigini söyledi.

Güler, bagis noktasinda kendilerine destek verenlere tesekkür ederek, projeyi ilerleyen süreçte diger ilçelerde de yayginlastirmayi hedeflediklerini kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile