Ordu Büyüksehir, Sicak Asfalt Çalismalarini Sürdürüyor

Ordu Büyüksehir, Sicak Asfalt Çalismalarini Sürdürüyor

Ordu Büyüksehir Belediyesi tarafindan ilçelerde ve kirsal mahallelerde sicak asfalt çalismalari yürütülüyor.

Türkiye’nin kirsal yol agi en genis ili olan Ordu’da 2 bin 200 kilometre yolu asfalt ve betonla bulusturan Büyüksehir Belediyesi, Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülügünde ulasim hamlesi ile kentin yol sorununu çözmeye devam ediyor. Çatalpinar ilçesi Göller- Akkaya- Korgan ilçe baglantisi grup yolunda da sicak asfalt çalismasi baslatan Fen Isleri Dairesi Baskanligi ekipleri, alt yapi çalismalari tamamlanan yolda modern ulasimin kapilarini araladi.

12 metre genisligi ile standardi yüksek bir yol yatirimini hizmete sunacak olan ekipler, toplam uzunlugu 5 kilometre olan baglanti yolunun 2 kilometresinde sicak asfalt çalismalarini tamamladi. Içme suyu alt yapi çalismalari tamamlanan, elektrik hatlari yer altina alinan yolda çalismalar devam ediyor.

Fatsa-Aybasti karayolu üzerinden Çatalpinar Göller-Akkaya Mahalleleri ile Korgan ilçesine baglanti saglayan grup yolundaki çalismalar vatandaslari memnun etti. Yillardir özlemle bekledikleri hizmet için vatandaslar Baskan Güler ve ekibine tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile