Ordu'da 2 Otomobilin Çarpistigi Kazada 1'I Agir 5 Kisi Yaralandi

Ordu'da 2 Otomobilin Çarpistigi Kazada 1'I Agir 5 Kisi Yaralandi

Ordu’nun Ünye ilçesinde 2 otomobilin karistigi trafik kazasinda 1’i agir olmak üzere 5 kisi yaralandi.

Kaza Gölevi Mahallesi Devlet Sahil Yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ünye sehir merkezi istikametine seyir halinde ilerlemekte olan Hüseyin Keskiner idaresindeki 05 AB 292 plakali otomobil ile Ünye istikametinden kavsaktan tali yola dönmeye çalisan Ali Osman Candemir idaresindeki 52 AAB 694 plakali otomobil çarpisti. Çarpismanin etkisiyle kaza sonrasi her iki araç da savrulurken, Ali Osman Candemir idaresindeki otomobilde bulunan Fatma Kincioglu araç içerisinde sikisti.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayida saglik ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen saglik ekipleri yaralilara müdahale ederken, Ordu Büyüksehir Belediyesi Ünye Itfaiye Grup Amirligine bagli ekipler ise araç içerinde sikisan Fatma Kincioglu’nu bulundugu yerden çikardi.

Kazada yaralanan araç sürücüleri ile Deniz Fatih Çalik, Yasar Ocak ve Fatma Kincioglu saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan Ünye Devlet Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindi.

Kazada agir yarali olarak araçtan çikarilan Fatma Kincioglu’nun hayati tehlikesinin bulundugu ögrenilirken, kazayla ilgili inceleme baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile