Ordu'da Bir Mahalle Daha Karantinaya Alindi

Ordu'da Bir Mahalle Daha Karantinaya Alindi

Ordu Valiligi’nden yapilan açiklamada, Ünye ilçesinde bulunan bir mahallenin korona virüs tedbirleri kapsaminda karantinaya alindigi bildirildi.

Valilikten yapilan yazili açiklamada, Ünye ilçesine bagli Inkur Mahallesi Armutlu Küme Evleri mevkisinin, korona virüs önlemleri kapsaminda karantinaya alindigi belirtildi. Açiklamada, korona virüs vakalari ile olasi vaka ve temaslilari sonucu ev karantinasinda bulunanlar oldugunun tespit edildigi belirtilerek, “Çesitli sebeplerle yapilan testler sonucunda korona virüs vakalarinin tespit edilmesi, olasi vaka ve bunlarin temaslilari sonucu ev karantinasinda bulunan kisiler bulundugu tespit edilmistir. Bu kapsamda korona virüs salgininin kontrol altina alinmasi amaciyla Küme Evleri mevkisinde 8 Temmuz 2021 tarihi saat 15.00’ten itibaren ikinci degerlendirmeye kadar karantina karari alinmasina, söz konusu mevkii ile olan giris çikislarin kapatilmasina karar verilmistir” denildi.

Açiklamada ayrica, kurallari ihlal edenlere cezai islem uygulanacagi da belirtildi.

Öte yandan Akkus ilçesine bagli Damyeri Mahallesi de korona virüs önlemleri kapsaminda 3 gün önce karantinaya alinmisti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile