Ordu'da Gülyali'nin Sorunlarini Çözüyor

Ordu'da Gülyali'nin Sorunlarini Çözüyor

Ordu Büyüksehir Belediyesi, Gülyali ilçesinde 22 km yolu asfalt ve beton ile bulusturdu. Ilçe genelinde 21 milyon liralik ulasim yatirimi yapildi.

Türkiye’nin en zor cografyalarindan ve kirsal yol agi en uzun il olan Ordu’da, asfalt seferberligi sürüyor. Belirli bir program çerçevesinde, kroniklesen sorunlari bir bir çözüme kavusturan Ordu Büyüksehir Belediyesi, 19 ilçede kurdugu santiyelerle ilin çehresini degistiriyor.

Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliginde devam eden faaliyetler kapsaminda, ilçelerde sürdürülen yol çalismalarinda büyük asama kaydedildi. Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Dairesi Baskanligi ekipleri, 2019-2022 yillari arasinda Gülyali ilçesindeki 22 km yolu asfalt ve betonla bulusturdu.

22 km yol asfalt ile bulustu

Gülyali ilçesinde yapilan ulasim yatirimlari sonrasi, 20 km asfalt yol, 2 km beton yol, 7 km yeni yol açma, 23 km stabilize, 57 km reglaj, 32 km hendek temizligi, 2 bin 615 ton asfalt yama, 2261 metre yagmur suyu, 891 metre menfez, 275 m3 tas duvar çalismasina imza atildi.

21 milyon lira ulasim yatirimi yapildi

Ilçe merkezinde mahalle ve grup yollarinda baslatilan ulasim seferberligi sonrasi yillarin kangren olmus sorunlari da bir bir çözüme kavustu. 2019-2022 yillari arasinda Gülyali ilçesine 21 milyon liralik ulasim yatirimi yapildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile