Ordu'da Isverenlere Tesekkür Belgesi

Ordu'da Isverenlere Tesekkür Belgesi

Ordu’da, ‘Sosyal Güvenlik Haftasi’ etkinlikleri kapsaminda 23 isveren firma yetkilisine tesekkür belgesi takdim edildi. Vali Tuncay Sonel, is insanlarinin Türkiye’de önemli isler yaptiklarini kaydetti.

Bu yil 16’ncisi kutlanan Sosyal Güvenlik Haftasi kutlamalari kapsaminda Ordu’da en yüksek prim ödeyen, en yüksek istihdam saglayan, en yüksek kadin ve engelli istihdami saglayan isverenlere tesekkür belgesi takdim edildi. Ordu Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet binasinda düzenlenen programda, 23 firma yetkilisine tesekkür belgeleri, Vali Tuncay Sonel, Il Emniyet Müdürü Dogu Ates ve Il Jandarma Komutani Albay Numan Öksüz tarafindan takdim edildi.

Programda konusan Vali Tuncay Sonel, Ordu’nun 19 ilçesiyle, valilik ve Ordu Büyüksehir Belediyesi’nin koordinasyonu ile yurtiçindeki ve yurtdisindaki degerleri ile bir aile olduklarini söyledi.

Vali Sonel, “Burada bir vatandasimiza dahi isveren kim olursa olsun hepsi bizim basimizin tacidir. Aramizda çok kiymetli, yüksek prim ödeyen, is ve as veren, kadin ve engelli istihdaminda güzel isler yapan is insanlarimiz var. Yetim ve öksüzlere destek veren, sehit aileleri ve kahraman gazilerimize vermis olduklari destekler ile yanimizda olan dostlarimiz var, onlardan Allah razi olsun. Memleket sevdasi çalismakla olur, is vereceksin, ekonomik yönden güçlü olacaksin; yöre ve ekonomi kalkinacak. Kahraman güvenlik güçlerimiz yurt içinde ve yurt disinda teröristle mücadelede son yillarda nasil basari ve destanlar yazdiysa, bizim de is insanimiz hakikaten güzel ve ciddi isler yaptilar” dedi.

Ordu Sosyal Güvenlik Il Müdürü Mehmet Yasar Günay ise yaptigi konusmada, kayit disi istihdama göre kiyaslandiginda Ordu ilinin Türkiye ortalamasinin altinda oldugunu ifade ederek, “Bununla da gurur duyuyoruz, isverenlerimiz ile gurur duyuyoruz. Ilimizdeki istihdam verileri Türkiye ortalamasina göre kiyaslandiginda çok iyi bir noktadayiz” seklinde konustu.

Konusmalarin ardindan Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu Il Jandarma Komutani Albay Numan Öksüz ve Il Emniyet Müdürü Dogu Ates tarafindan 23 firma yetkilisine tesekkür belgeleri takdim edildi, sonrasinda ise toplu fotograf çekimi gerçeklestirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile