Ordu'da Sahil Ve Plajlarda Temizlik Çalismalari Sürüyor

Ordu'da Sahil Ve Plajlarda Temizlik Çalismalari Sürüyor

Ordu Büyüksehir Belediyesi, sahil ve plajlarin yogun oldugu yaz aylarinda yaptigi temizlik çalismalari ile vatandaslara temiz bir ortam sunuyor.

Yaz sezonunun gelmesi ile birlikte Ordulular sahilleri dolduruyor. Özellikle sicakligin arttigi bu günlerde ferahlamak isteyen vatandaslar solugu Ordu Büyüksehir Belediyesi’nin sorumlulugunda bulunan plajlarda aliyor. Sezon baslamadan önce yaptigi temizlik, bakim ve onarim çalismalari ile plajlari vatandaslarin kullanimina sunan Büyüksehir Belediyesi, her gün insan sirkülasyonunun fazla oldugu sahil ve plajlarda temizlik çalismasi ile alanlari bir diger güne hazirliyor.

Her gün düzenli olarak Ordu Büyüksehir Belediyesi Park ve Yesil Alanlar Dairesi Baskanligi ekiplerince temizlenen sahil ve plajlar ile vatandaslara temiz ve daha saglikli bir ortam sunuluyor. Insan ve çevre sagligi için hijyen kurallarina uymanin önem arz ettigine dikkat çeken Ordu Büyüksehir Belediyesi ekipleri, yapmis oldugu bu temizlik çalismalarinin yani sira vatandaslarin da çevreyi kirletecek atiklari geri dönüsüm veya çöp konteynerlarina koymalari konusunda uyarida bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile