Ordu'da Sehitlik Ve Mezarliklarda Bayram Temizligi

Ordu'da Sehitlik Ve Mezarliklarda Bayram Temizligi

Ordu Büyüksehir Belediyesi ekipleri, il genelindeki mezarlik ve sehitliklerde bayram öncesi temizlik ve bakim onarim çalismalarini sikilastirdi.

Büyüksehir Belediyesi ekipleri, ihtiyaç duyulan mezarliklarin içerisindeki yabani ot temizliklerinin yani sira yürüyüs yollari ve agaçlarin da bakimlarini gerçeklestiriyor. Türkiye ortalamasinin üzerinde 3 bin 625 mezarlik bulunan Ordu’da, Büyüksehir Belediyesi tarafindan belli araliklarla bakim ve onarim çalismasi yapilarak halkin manevi degerlerine sahip çikiliyor. Bu kapsamda çalismalarini sürdüren Ordu Büyüksehir Belediyesi Parklar ve Yesil Alanlar Dairesi Baskanligi ekipleri Ramazan Bayrami öncesi, ihtiyaç duyulan mezarliklarin genel temizlik ve bakim onarim çalismalarina agirlik verdi.

Ekipler, 19 ilçede ihtiyaç duyulan mezarlik alanlarinda temizlik, ot biçme ve bakim onarim çalismasi yaparak bayrama sayili günler kala mezarliklari hazir hale getirdi. Ekipler mezarliklarda bulunan sehit mezarlarinin bakimlarinin yani sira bayrak degisimlerini de gerçeklestirdi.

Öte yandan Ordu Büyüksehir Belediyesi bünyesinde bulunan görevliler tarafindan Ramazan Bayrami ve bir gün öncesinden Bayram süresince sehir mezarliklarinda Kur’an-i Kerim okunacak. Böylelikle mezarliklar bayram süresince duasiz kalmayacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile