Ordu'da Sporculara Malzeme Destegi Saglandi

Ordu'da Sporculara Malzeme Destegi Saglandi

Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan Ordu’daki sporculara malzeme desteginde bulunuldu.

Altinordu Ilçesi Durugöl Spor Kompleksi’nde bulunan Ordu Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’ne bagli sporcu egitim merkezinde egitim gören sporculara spor malzemesi desteginde bulunuldu.

Ordu Gençlik ve Spor Il Müdürü Mustafa Genç, malzeme destegi programinda yaptigi konusmada, “Buradaki yatirimlarin hepsi bu ülkenin gelecegi sizler için yapiliyor. Siz ne kadar güçlü olursaniz, ne kadar bayragimizi yukari kaldirirsaniz bu ülkenin gelecegi de o kadar güçlü olacaktir. Onun için bu imkanlari çok iyi degerlendirmeniz gerekmektedir. Ülkemize ve milletimize sahip çikin biz sadece sampiyon istemiyoruz, biz spordaki basarinin yaninda ahlakli, vatanini ve milletini seven, degerleri ile gurur duyan, onlari yasatan bir nesil istiyoruz. Bizlere bu imkanlari sunan Gençlik ve Spor Bakanimiz Osman Askin Bak ile Ordu Valimiz Muammer Erol’a tesekkürlerimizi sunuyoruz” diye konustu.

Programda Il Müdürü Mustafa Genç, Spor Hizmetleri Müdürü Ömür Çagliyan, Sporcu Egitim Merkezi Müdürü Merve Güngör ve antrenörler tarafindan sporculara malzemeleri takdim edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile