Ordu'da Vefat Eden Muhtarlara Vefa

Ordu'da Vefat Eden Muhtarlara Vefa

Ordu’da 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayisiyla görevi baslarindayken vefat eden muhtarlar kabirleri basinda ziyaret edilerek dualarla yad edildi.

Ordu Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlik Isleri Dairesi Baskanligi ekipleri, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde ebediyete intikal etmis muhtarlari unutmadi. Bu kapsamda 7 ayri ilçeye giden ekipler, tek tek kabristanliklari ziyaret etti. Büyüksehir Belediyesi din görevlilerince son nefesine kadar milleti için çalisan muhtarlara mezarlari basinda Kur’an-i Kerim okundu. Yapilan dua sonrasi kabristanliklara çelenk ve çiçekler konuldu.

“Vefa borcumuzu yerine getirmeye çalistik”

Görevleri basindayken vefat eden muhtarlari bu özel günde ziyaret ettiklerini belirten Ordu Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlik Isleri Dairesi Baskani Seyfettin Bilkay, “Bir nebzede olsun onlara karsi vefa borcumuzu yerine getirmeye çalistik” dedi.

Daire Baskani Bilkay sözlerine söyle devam etti:

“Vatandaslarimizin ve temsil ettigi mahallerinin sorunlarini tespit eden, adeta milletimizin eli, kulagi olan muhtarlarimiz bizim için her zaman ayri bir önem tasirlar. Onlara bahsedilen bu özel günde de vefat eden muhtarlarimizi unutmadik. Bu kapsamda görevi basindayken vefat etmis muhtarlarimizi anmak istedik. Tek tek kabristanliklarini ziyaret ederek dualar ettik, Kur’an-i Kerim okuttuk. Çelenk ve çiçeklerimizi mezarlari baslarina koyduk. Bir nebzede olsun onlara karsi vefa borcumuzu yerine getirmeye çalistik. Bu vesileyle bu zamana kadar görevlerini layikiyla son nefesine kadar yerine getirmeye çalisan tüm muhtarlarimizi rahmetle aniyoruz.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile