Ordu'da Yaklasik Bin 500 Üniversite Ögrencisi Iftar Sofrasinda Bulustu

Ordu'da Yaklasik Bin 500 Üniversite Ögrencisi Iftar Sofrasinda Bulustu

Ordu Il Müftülügü tarafindan üniversite ögrencilerine yönelik iftar programi düzenlendi. Programa, yaklasik bin 500 üniversite ögrencisi katildi.

Ordu Il Müftülügü tarafindan ildeki üniversite ögrencilerine yönelik iftar programi düzenlendi.

Müftülük hizmet binasi bahçesinde düzenlenen iftar programinda ögrencilere, Osmanli Devleti dönemi gelenegi olan ‘dis kiralari’ verildi.

Programda, din görevlileri tarafindan ilahiler okunurken, dualar da edildi.

Iftar programi hakkinda açiklamalarda bulunan Odu Il Müftüsü Dr. Ismail Çiçek, “Bugün artik klasik hale gelen 3’üncü yilimizi ögrencilerle birlikte iftar programi ile geçiriyoruz. Binin üzerinde üniversiteli arkadasimiz bizlere eslik ettiler. Osmanli Dönemi’nden gelen ‘dis kiralari’ vardi, bir tarafindan onlari dagittik, diger taraftan ikramlarimiz oldu. Hocalarimiz tarafindan ilahiler seslendirildi. Istedik ki üniversite ögrencilerimiz il müftülüklerimizi ziyaret edebilsinler, müftülerimize dokunabilsinler ve müftülügümüzü taniyabilsinler. Onlar bizi camilerde ziyaret ediyorlar, bir de müftülükte ziyaret etsinler istedik, onlar bizim genç neslimiz ve gelecegimiz. Biz hep onlar için dua ediyoruz. Bu ikrama katilan ve destek veren tüm kardeslerime tesekkür ediyorum” diye konustu.

Programa Ordu Valisi Muammer Erol, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler, AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Naci Sanlitürk, protokol üyeleri ve yaklasik bin 500 üniversite ögrencisi ile vatandaslar katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile