Ordu'da Yangin Felaketi Açiklamasi 1'I Bebek 2 Çocuk Öldü, 4 Yarali

Ordu'da Yangin Felaketi Açiklamasi 1'I Bebek 2 Çocuk Öldü, 4 Yarali

Ordu’nun Fatsa ilçesinde sabaha karsi bir evde çikan yangin sonucu 1’i bebek 2 çocuk hayatini kaybetti, 4 kisi de dumandan etkilendi.

Yangin, ilçeye bagli Kurtulus Mahallesi’nde sabaha karsi meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Suriyeli ailenin kaldigi 4 katli binanin çati katindan dumanlarin yükselmeye basladigini görenler, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Dairede çikan yangin kisa sürede büyüyerek, tüm odalari sardi. Bu esnada evde bulunan ve iddiaya göre ‘kurtulmasi’ için camdan asagiya birakilan Hacide Hamido (7) isimli çocuk hayatini kaybetti.

Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangini söndürerek kontrol altina aldi. Bu esnada evde bulunan Muhammed Hamido (2) isimli bebegin yangin nedeniyle hayatini kaybettigi belirlendi. Yangin nedeniyle evde bulunan Bene Hamido, Halid Hamido, Tagrit Hamido ve Rukiye Hamido ise dumandan etkilenerek hastanelere kaldirildi.

Ilk belirlemelere göre, isinmak için kullanilan elektrikli sobadan çiktigi ileri sürülen yangin nedeniyle genis çapli inceleme baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile