Ordu'daki Silahli Çatismada Ölü Sayisi 3'E Çikti

Ordu'daki Silahli Çatismada Ölü Sayisi 3'E Çikti

Ordu’nun Akkus ilçesinde iki grup arasinda 2 gün önce çikan ve olay günü 2 kisinin öldügü, 3 kisinin de yaralandigi silahli çatismada bir kisi daha hastanede hayatini kaybetti.

Olay, ilçeye bagli Kargi Mahallesi’nde 25 Temmuz tarihinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akraba olan iki grup arasinda is anlasmazligi nedeniyle çikan tartisma büyüyerek kavgaya dönüstü. Kavgada, bir tarafin silahla ates etmesi sonucu Sahin Duman (70) ile oglu Ömer Duman (28) hayatini kaybederken, Sakir, Sezer ve Emirhan Duman ise yaralanmisti. Yaralilar olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri ile Tokat Erbaa ve çesitli hastanelere götürülerek tedavi altina alinmis, olayi gerçeklestiren Özgür ve Ali D. ise jandarma ekipleri tarafindan gözaltina alinarak, adliyeye sevk edilmisti.

Hastanede tedavisi süren yaralilardan Sakir Duman’in yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybettigi ögrenilirken, olayi gerçeklestirdigi iler sürülen Özdür ve Ali D. ise çikartildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hayatini kaybedenler Sahin ve Ömer Duman ise bugün Kargi Mahallesi’nde topraga verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile