Ordu Off-Road Kulübü Çambaşı'da off-road oyunları düzenleyecek

Ordu Off-Road Kulübü, 17-18 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılacak ve bu yıl 10.'su düzenlenecek Çambaşı Yayla Şenlikleri'nde kamplı off-road oyunları düz

Ordu Off-Road Kulübü, 17-18 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılacak ve bu yıl 10.'su düzenlenecek Çambaşı Yayla Şenlikleri'nde kamplı off-road oyunları düzenleyecek.

Ordu Off-Road Kulübü Sekreteri Mehmet Ataç, "Ordu Off-Road Kulübünü 2008 yılında kurduk. Daha sonra Karadeniz Off-Road Birliğini kurarak etkinliklerimize ve faaliyetlerimize başladık. Bölgemizin değişik illerinde yapılan off-road oyunlarına katıldık. En son 26-27 Haziran 2010 tarihlerinde Karabük-Safranbolu'da yapılan off-road oyunlarına katılarak takım halinde birinci olduk. Bu hafta sonu 17-18 Temmuz 2010 tarihlerinde, ilimizin güzide turizm alanlarından birisi olan Çambaşı Yaylası'nda yapılacak şenlikler çerçevesinde off-road oyunları düzenledik." şeklinde konuştu.

"Bu oyunlar için Karadeniz Bölgesinin değişik illerinde Off-Road Kulübüne üye olanları Ordu'ya davet ettiklerini belirten Ataç, "Yaklaşık 55-60 kadar jeep 17 Temmuz 2010 günü Ordu'da olacak. Sabah saat 08.30 gibi Ayışığı Düğün Salonu önündeki park alanında toplanacağız. Burada gelen arkadaşlarla birlikte sabah kahvaltısı yaptıktan sonra Atatürk Anıtı'na çelenk koyup saygı duruşunda bulunacağız. Daha sonra da jeeplerle birlikte şehir turu atarak Çambaşı yaylasına hareket edeceğiz. 18 Temmuz 2010 Pazar günü de Çambaşı Yaylası'nda cip yarışı yapacağız." dedi.

Ataç, "Ordu Off-Road Kulübü olarak düzenlemiş olduğumuz bu etkinlikle Ordu'nun eşsiz doğasını ve güzelliklerini insanlara göstermek, Ordu'yu en iyi şekilde tanıtmak istiyoruz. Bu etkinliğimizin gerçekleşmesinde Ordu'daki çeşitli kurumlar ve işadamları destek oldular. Bu etkinliğin gerçekleştirilmesinde bizlere yardımcı olan ve destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile