Ordu Sağlık Platformu: Nerede insan hakları?

Ordu Sağlık Platformu, İsral'in Mavi Marmara gemisine yaptığı saldırıyı ve İskenderun'da gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı. Platform "Nerede i

  Ordu Sağlık Platformu , İsral ' in Mavi Marmara gemisine yaptığı saldırıyı ve İskenderun ' da gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı . Platform " Nerede insan hakları? " diye sordu .

Ordu Tabipler Odası , Eczacılar Odası Diş Hekimleri Birliği , Veteriner Hekimler Birliği , Türk Sağlık Sen , Sağlık Sen , SES ve Hemşireler Derneği ' nden oluşan Ordu Sağlık Platformu , yaptığı açıklamada , " Tamamen İnsani yardım amaçlı olarak Filistin ' e giderken Uluslar arası sularda Marmara gemisine saldırıda bulunarak onlarca insanın ölümüne yüzlerce insanın yaralanmasına neden olan İsrail Hükümetini ve eş zamanlı olarak İskenderun da askerlerimize haince bir pusu kurarak şehit olmalarına neden olan sözde insan olan yaratıkları lanetliyor ve şiddetle kınıyoruz . Hiçbir günahları olmayan savunmasız insanları tamamen Filistin halkına İnsani yardım için öldüren , yaralayan ve yaralı iken dahi ellerine kelepçe bağlayan cani ruhlu bu kişiler insanlıktan yoksun , aciz , soysuz , zavallı yaratıklardır . Bu yaratıkların kanları bozuktur . Asla unutmasınlar ki bu yapılanların elbet bir gün hesabı sorulacaktır . Ben yaptım yanıma kar kalacak zannedenler bunun hesabını bir gün ödemek zorunda kalacaklardır . " denildi .

Ordu Sağlık Platformu açıklamayı şöyle sürdürdü : " Bizler sivil toplum kuruluşları olarak İnsan hakları diye bas bas bağıran ülkelere seslenmek istiyoruz . Nerede insan hakları? Samimi iseler İsrail Hükümetine gereken yaptırımlar ve ambargolar uygulamalıdır . Kendilerinden başkasını tanımayan megolaman olan bu yaratıklar ancak masum insanlara zülm yaparak kendilerini gösterme çabası içindedirler . 1948 yılında kabul edilen İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi ' nde ilk hak olarak yaşama ve özgürlük hakkı olarak kabul edilmiştir . Bütün İnsanlar özgür , onur , yaşam hakkı yönünden eşit doğarlar . Cenabı Allahın verdiği canı Cenabı Allaht ' an başkası alması mümkün değildir . Katil ruhlu İsrail yöneticileri kendi kazdıkları kuyuya bir gün kendileri düşeceklerdir .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile