Ordu Valisi Orhan Düzgün, Aa Tarafından Düzenlenen ''yılın Fotoğrafları'' Oylamasına Katılarak 5 Fotoğraf Beğendi

Ordu Valisi Orhan Düzgün, AA tarafından düzenlenen ''Yılın Fotoğrafları'' oylamasına katılarak 5 fotoğraf beğendi.

Albümde yer alan 36 fotoğraftan 5'ine oy veren Düzgün, tüm fotoğrafların birbirlerinden güzel olduğunu ve karar vermekte bir anlık zorlandığını belirtti.

Albüm içerisinde yer alan ''Van semalarında dolunay güzelliği'' isimli fotoğrafı çok beğendiğini ifade eden Düzgün, aynı zamanda albüm içerisinde yer alan Gazze'de Şifa Hastanesi'ni ziyaret eden Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun yer aldığı fotoğrafın ise etkileyici olduğunu söyledi.

Vali Düzgün, bu iki fotoğrafın yanı sıra ''Ara Güler - Recep Tayyip Erdoğan'', ''Diyarbakır'daki operasyon'' ve ''Burn Kiteboard World Tour 2012'' başlıklı fotoğraflara da oy verdi.

Oylamanın ardından fotoğraflarla ilgili kısa bir değerlendirme de bulunan Vali Düzgün, AA tarafından düzenlenen yılın fotoğrafları oylamasını çok güzel bulduğunu ve fotoğrafları çeken fotomuhabirleri ve ajans çalışanlarını tebrik ettiğini söyledi.

Vali Düzgün, AA tarafından yapılan bütün işleri başarılı bulduğunu da sözlerine ekledi.

Muhabir: Hayati Akçay

Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile