Ordu'ya 10 Bin Metre Yagmur Suyu Hatti

Ordu'ya 10 Bin Metre Yagmur Suyu Hatti

Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve baslamasi ile birlikte alt yapida seferberlik ilan eden Ordu Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (OSKI), 19 ilçede 9 bin 803 metre yagmur suyu hatti çalismasini hayata geçirdi.

Sehirlerin temel ihtiyaçlari arasinda yer alan yagmur suyu hatti hizmetinin Ordu’da kesintisiz ve saglikli bir sekilde sürdürülebilmesi için çalisan OSKI, 19 ilçe de hayata geçirdigi yagmur suyu hatti ile olumsuz sonuçlar verecek ani su baskinlarinin önüne geçerek önemli bir çalismayi tamamladi.

Yagmur suyu hatti çalismalarinin yani sira 19 ilçede yetersiz durumda bulunan hatlari da yenileyen OSKI, ihtiyaç bulunan bölgelerde ise yeni hat çalismalarini hayata geçirerek alt yapiyi bastan sona yeniliyor.

Sorunlar çözülüyor

Baskan Güler’in göreve baslamasi ile 19 ilçede seferber olan OSKI, saglam alt yapi ile birlikte vatandaslari rahata kavusturuyor. Özellikle yagmur suyu hattinda sikinti yasayan ilçeler konforlu bir yapiya kavustu.

Geride kalan 4 yillik süre içinde OSKI, 19 ilçede Altinordu 2 bin 760 metre, Fatsa 5 bin 473 metre, Gülyali 80 metre, Persembe 506 metre, Akkus 18 metre ve Ünye ilçesine 960 metre yeni yagmur suyu hatti yapilarak vatandaslarin hizmetine sunuldu.

Öte yandan OSKI ekipleri diger ilçelerde planlanan program dâhilinde yeni hat çalismalarina devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile