Ören'de 112 Acil Servis Hizmetleri Başladı

Ören'de 112 Acil Servis Hizmetleri Başladı

Bir süredir Acil Servis hizmetlerinin verilemediği Milas'a bağlı Ören beldesinde bulunan sağlık ocağına Muğla İl Sağlık Müdürlüğü tarafından bir adet 112 Acil Yardım Ambulansı verildi.

Milas'ın turizm beldesi Ören, bir süreden buyana eksikliği hissedilen 112 Acil İlk Yardım Ambulansı'na kavuştu. Muğla İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Ören Sağlık Ocağı'na verilen araç, beldede büyük bir eksikliği giderirken, sağlık çalışanlarını da oldukça memnun etti.
AK Parti Ören Belde Başkanı Şerif Üstün, geçtiğimiz hafta içinde Ören Sağlık Ocağını ziyaret ederek, beldeye kazandırılan ambulansın hayırlı olması temennisinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette Ören Sağlık Ocağı Tabibi Dr. Mehmet İlhan ve Dr. Faruk Ergun'la bir süre sohbet eden Üstün; "Beldemizdeki böylesi bir hizmetin eksikliğini uzunca bir süreden buyana gidermek için büyük uğraşlar verdik. Sayın milletvekillerimiz, il ve ilçe teşkilatımızla bu konuya asıldık ve sonunda beldemizdeki bu eksikliği giderdik. Bundan dolayı çok mutluyuz. Bu hizmetin beldemize gelmesinde bizlere desteklerini eksik etmeyen büyüklerimize teşekkür ederken, hizmete giren 112 Acil Yardım Ambulansı'nın da beldemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.
Ören Sağlık Ocağı Tabibi Dr. Mehmet İlhan da, Ören'de sağlık alanında çok büyük bir eksikliğin giderildiğini belirterek, Ören beldesi ve çevre köylere her an hizmet verdiklerini, bundan dolayı da büyük bir mutluluk duyduklarını, söyledi. Dr. İlhan, kendilerini için çok büyük bir eksiklik olan ambulansı sağlayan tüm yetkililere teşekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile