Organlarini Baslayarak 4 Hayata Umut Olan Melek, Son Yolculuguna Ugurlandi

Organlarini Baslayarak 4 Hayata Umut Olan Melek, Son Yolculuguna Ugurlandi

Yalova’da 12 nisan tarihinde geçirdigi trafik kazasi sonrasinda 5 günlük yasam savasini kaybeden 22 yasindaki Melek Karakas, organlarini bagislayarak 4 cana umut olmustu. Organlari Ankara, Bursa ve Çanakkale’de hastalara ulastirilan Melek, sevenlerinin gözyaslari içinde son yolculuguna ugurlandi.

Yalova - Bursa kara yolunda 12 Nisan tarihinde motosikletin otomobile arkadan çarpmasi sonucu meydana gelen kazada, motor sürücüsü Ziya Ö. (20) ve arkadasi Melek Karakas yarali olarak Yalova Egim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Hastanede 5 gün süren yasam savasini kaybeden Uludag Üniversitesi Mimarlik Bölümü ögrencisi Melek’in kazadan 3 gün önce organlarini bagisladigi ortaya çikmisti. Kalbi, karacigeri ve böbrekleri 4 cana umut olan Melek, Yalova Merkez Camisi’nde kilinan cenaze namazinin ardindan Yalova Sehir Mezarligi’nda bulunan babasinin yanina defnedildi.

Cenaze töreninde acili anne Viorica Cristina Karakas, ablalari Adile Karakas, Sibel Kaya ve enistesi Furkan Kaya taziyeleri kabul etti. Melek’i genç yasta yitiren ailesi ve sevenleri cenazede gözyasi döktü.

Melek’in cenaze namazini Yalova Il Müftüsü Ilyas Yilmaztürk kiydi. Yilmaztürk, cenazede Melek’in organ bagisiyla 4 hastaya hayat oldugunu, insanlara faydali olmaktan daha çok da sevap olmadigini ifade etti.

Cenaze törenine, Yalova Belediye Baskani Mehmet Gürel de katilarak taziyelerini iletti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile