Orhaneli Belediye Baskani Aykurt Ögretmenleri Unutmadi

Orhaneli Belediye Baskani Aykurt Ögretmenleri Unutmadi

Orhaneli Belediye Baskani Ali Aykurt, ilçedeki 318 ögretmeni unutmadi. Ögretmenleri ziyaret eden Baskan Aykurt, onlarla birlikte pasta kesti.

Bilgisiyle, erdemiyle bir nesli insa eden en degerli meslek olan ögretmenlerin gününü kutlayan Orhaneli Belediye Baskani Ali Aykurt, ilçedeki okullari ziyaret ederek 318 ögretmene isimlerine özel hazirlanmis termos hediyelerini verdi.

Merkezden mahallelere kadar bütün okullara hediyelerini ulastiran Baskan Aykurt, Orhaneli’nin gelecegi olan ögretmen ve ögrencilerle sicak ve keyifli vakit geçirdi. Aykurt, ögretmen ve ögrencilerin istek ve taleplerini dinleyerek bu özel günde onlarin yaninda oldu. Bu coskulu günde ögrenciler de Baskan Aykurt’u sevinç ve heyecanla karsiladi.

Aykurt’un Orhaneli Türkan Sait Yilmaz Anadolu Lisesi’nin ögretmenlerine ziyaretinde “Ögretmenler Gününüz Kutlu Olsun” yazili pasta kesilirken; Aykurt ögretmenlerin sadece bir gün degil; her zaman kiymetli oldugunu dile getirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile