Orhaneli'nin Muhtarlari Tanisti

Orhaneli'nin Muhtarlari Tanisti

Orhaneli’de yeni seçilen mahalle muhtarlari ile görevine devam eden meslektaslari tanisma toplantisinda bir araya geldi.

Orhaneli Beyce Dogal Yasam ve Spor Merkezi Tesislerinde yapilan toplantiya Orhaneli Kaymakami Muhammed Furkan Tuna, Belediye Baskani Ali Osman Tayir, Muhtarlar Dernek baskani Serkan Can, resmi daire amirleri ve Orhaneli merkez ve tüm mahalle muhtarlari katildi.

Orhaneli kaymakami Tuna, “31 Martta güzel bir seçim dönemi geçirdik, kazasiz belasiz güzel bir süreç geçti. Mutlu olanlar, üzülenler oldu. Sizleri tebrik ediyorum. Yolumuza sizlerle devam etmemiz gerekiyor. Bunun için sizlerle tanisma toplantisi düzenledik. Bir an önce tanisalim, birbirimizi taniyalim, hizmetlerimize aksatmadan devam edelim. Mahallelerimizde yasayan vatandaslarimizin hangi taraftan oldugu, hangi aileden oldugunu bir önemi yok. Yetim, yasli, magduriyete ugramis bir vatandasimiz olursa lütfen bize bildirmenizi istiyoruz. Artik hepimiz devlet adina çalisan kamu görevlisiyiz” dedi.

Orhaneli Belediye Baskani Ali Osman Tayir, “Sizler köyünüzde bizler de ilçemizde 20 bin kisiye hizmet etmek için bu göreve talip olduk. Sizlerle beraber en iyi hizmet etmenin gayreti içerisinde olmamiz gerekiyor. Ilçemizin ihtiyaci noktasinda, insanlarin taleplerini karsilama adina imkanlar dahilinde elimizden gelen gayreti gösterecegiz. Bize bir vebal yüklenmis, sorumluluk yüklenmis ve bu sorumluluk çalisacagiz” diye konustu.

31 Mart seçimlerinde Orhaneli merkez ve mahallelerinde 61 muhtar tekrar belirlenirken, 35 muhtar yeni seçildi. Toplam 61 muhtar içinden Deliballilar Mahallesi ve Çeki Mahallesi’nin köy muhtari kadin oldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile