Orman Gönüllüleri Ordusu Kurulacak

Orman Gönüllüleri Ordusu Kurulacak

DÜZCE – Düzce Belediyesi, yangin ve sel basta olmak üzere dogal afetlere karsi farkindalik olusturmak için harekete geçti.

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü’nün talimatiyla Itfaiye Müdürlügünün deneyimli personelleri tarafindan, ilçe ve köylerde orman yanginlarina yönelik egitimlere baslandi. Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, tüm Türkiye’yi sarsan yangin ve sel felaketlerinin ardindan kent çapinda farkindalik olusturmak için harekete geçti. Baskan Özlü’nün talimatiyla Itfaiye Müdürlügü ekipleri, ilçe ilçe, köy köy gezerek vatandaslari bilinçlendirmek için egitimlere basladi.

Gölyaka Kaymakamligi ve Halk Egitim Merkezi ile ortak yürütülen çalisma kapsaminda ilçeye bagli Yunus Efendi, Çamlibel, Hamamüstü, Güzeldere,Bakacak, Saçmali,Taslik, Açmaköy, Zekeriyaköy, Yesilova köyü, Çay Köy, Demirtepe ve Aksu Köylerinde vatandaslarla bir araya gelen ekipler, yangin ve orman yanginlarina karsi slayt esliginde bilgilendirmelerde bulundu. Agustos ayi sonuna kadar devam edecek egitimlerin ardindan, vatandaslara katilim belgesi verilerek orman gönüllüsü olmalari saglanacak. Düzce Belediyesi Itfaiye Müdürlügünün, yanginla mücadele kapsaminda bilinçlendirme çalismalari diger ilçe ve köylerde yapilacak egitimler ile devam edecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile