Orman Okulu Ve Sifir Atik Köyü Ilgi  Odagi Oldu

Orman Okulu Ve Sifir Atik Köyü Ilgi Odagi Oldu

Canik Belediyesi’nin çevre projeleri EXPOBEL Çevre, Sehircilik ve Teknolojileri Fuari’nda yogun ilgi gördü.

Canik Belediyesi, ödüllü çevre projeleriyle 6 ve 9 Ekim tarihleri arasinda Gaziantep’te düzenlenen EXPOBEL Çevre, Sehircilik ve Teknolojileri Fuari’na katildi.

Ev sahipligini Gaziantep Büyüksehir Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birligi’nin yaptigi fuarda Canik Belediyesi tarafindan hayata geçirilen Orman Okulu ve Sifir Atik Köyü projeleri ziyaretçiler tarafindan ilgiyle karsilandi.

Canik Belediyesi’nin çevre projelerinin tanitiminin yapildigi stant Gaziantep Belediye Baskani Fatma Sahin ile Çevre ve Sehircilik Bakan Yardimcisi Hasan Suver tarafindan da ziyaret edildi. Projelerle ilgili Canik Belediyesi AR-GE birimi mühendislerinden bilgi alan Gaziantep Belediye Baskani Fatma Sahin, projelerin ilham verici oldugunu belirtti.

Canik Belediyesi’nin Türkiye Belediyeler Birligi tarafindan ödül almis Sifir Atik Köyü projesi ile Türkiye’de ilk devlet destekli Orman Okulu projelerini takdir ettigini ifade eden Baskan Fatma Sahin, basarilarinin devam etmesini diledi.

Gaziantep Büyüksehir Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birligi (TBB) tarafindan düzenlenen Çevre, Sehircilik ve Teknolojileri Fuari 9 Ekim tarihine kadar Gaziantep Ortadogu Fuar Merkezi’nde devam edecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile