Ormancılar Pakistan'a giysi ve battaniye yardımı yaptı

Manavgat Orman İşletme Müdürlüğü personelinin bağışladığı paralarla sel felaketine uğrayan Pakistan'da mağdur olanlar için giysi, çocuk elbisesi ve ba

Manavgat Orman İşletme Müdürlüğü personelinin bağışladığı paralarla sel felaketine uğrayan Pakistan'da mağdur olanlar için giysi, çocuk elbisesi ve battaniye yardımı toplandı.

Manavgat Orman İşletme Müdürü Ali Bahşi, kamyonete yüklenen yardım malzemeleri yola çıkmadan önce bilgi verdi. Orman Genel Müdürlüğü(OGM)'nün sel felaketinde büyük zarar gören Pakistan halkının yaralarını sarmak için yardım kampanyası başlattığı bilgisini veren Ali Bahşi, toplanan yardımların Antalya Orman Bölge Müdürlüğü'ne, ardından da OGM'ye teslim edilerek Pakistan'a ulaştırılacağını söyledi.

Bahşi, "Kardeş ülkeye gönderdiğimiz battaniye ve giysi yardımlarını 180 personelimiz arasında topladığımız parayla satın aldık. Bazı esnafımız Pakistan'a yardım göndereceğimizi öğrenince onlar da katıldı. Kolileri, Pakistan'da dağıtması kolay olsun diye 2 gün süresince düzenli şekilde istifledik. Bol sayıda çocuk battaniyesi koliledik. Şimdi Pakistan halkına vefa borcunu ödeme zamanı bizde. Bilindiği üzere Kurtuluş Savaşı'nda Pakistanlı genç kızlar ve gelinler kulaklarındaki küpeleri, kollarındaki bilezikleri ülkemize göndermişti. Milletimizin Pakistan halkına karşı özel bir sevgisi var. Ülkemizden gönderdiğimiz yardımlarla umarım kardeş ülke halkının yaraları kısa sürede sarılır." diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile