Ormancilara Satis Ve Pazarlama Egitimi Verildi

Ormancilara Satis Ve Pazarlama Egitimi Verildi

Aladag Orman Isletme Müdürlügünde orman emvali üretiminde satis ve pazarlama, üretimde örneklik konulu egitim tatbikati Aladag Egitim Merkezi Sefliginde yapildi.

Bolu’nun yüksek kesiminde bulunan Aladag Orman Isletme Sefliginde, Orman Bölge Müdür Yardimcisi Halis Belen ve sube müdürlügü Mühendisleri tarafindan ormancilara uygulamali anlatim yapildi. Düzenlenen egitim çerçevesinde, dogru agaç kesme teknikleri, 6331 sayili is kanununa göre uyulmasi gereken hususlar, agaçlarin nasil boylanacagi ve degerlendirilecegi, yakacak odun, ibreli lif yonga ve ibreli kabuklu kagitlik odun üretiminde dikkat edilmesi gereken hususlar ele alindi.

Bolu Orman Bölge Müdür Yardimcisi Halis Belen baskanliginda gerçeklestirilen egitim tatbikatina Aladag Orman Isletme Müdürü Ahmet Toklu, isletme müdür yardimcilari, orman isletme sefleri ve sube müdürlügü mühendisleri, orman muhafaza memurlari, depo tasnif ile boylama ve mesaha islerinde çalisacak olan danisman mühendisler ve üretim islerinde çalisan isçiler katildi.

Programin ikinci kisminda Ortakirac Orman Emvali Deposu’nda yapilan dogru ve yanlis uygulamalarin degerlendirmesi yapilarak tatbikat sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile