Ormandan Sofraya

Ormandan Sofraya

Altindag Belediyesi’nin ilçeye kazandirdigi meyve ormani, bu yil da meyvelerini verdi. Toplanan ürünler ihtiyaç sahiplerine dagitildi.

Altindag Belediyesi’nin 2019 yilinda ilçeye kazandirdigi Gicik Meyve Ormani, bu yil da ihtiyaç sahiplerini sevindirdi. Agaçlardan toplanan kilolarca meyve, ihtiyaç sahibi ailelerin sofrasinda yerini aldi.

Gicik Meyve Ormani’nin her yil bereket saçtigini, meyve agaçlarindan kasalar dolusu meyve toplandigini söyleyen Altindag Belediye Baskani Doç. Dr. Asim Balci, "Birkaç yil önce meyve fidanlarini dikerken, bu fidanlarin büyüyecegine, meyve verecegine, Ankara’ya nefes olacagina inanmistik. Inancimiz bosa çikmadi. Çok sükür, hayallerimiz gerçek oldu. Agaçlarimiz sevgimizle büyüdü, yillardir meyvelerini topluyoruz. Sevginin ve emegin bereketine bu yil bir kez daha sahit oldugumuz için çok mutluyuz" dedi.

Baskan Balci, "Agaçlarimiza öyle güzel, öyle sevgiyle baktik ki, her geçen yil daha fazla vermeye basladilar. Bu yil ormanimiz yine bereket saçti, sükürler olsun. Simdi hem meyvelerimizi, hem de sevgimizi ihtiyaç sahibi ailelerimizle paylasma vakti" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile