Ormanlik Alanda Tezgaha Düsürüldü

Ormanlik Alanda Tezgaha Düsürüldü

Mugla’nin Bodrum ilçesinde bir vatandasi silahla korkutarak darp ve gasp eden 2 süpheli ile olayi azmettirdikleri iddia edilen 4 süpheli, Mugla Asayis ekiplerince gözaltina alindi. Süphelilerden 5’i çikarildiklari mahkemece tutuklandi.



Olay, geçen 24 Agustos gecesi yasandi. T.A. isimli vatandas, tanidigi bir sahis tarafindan aranarak Torba ile Gölköy arasindaki ormanlik bölgeye çagrildi. Bölgeye giden T.A., burada tanimadigi sahislarin saldirisina ugradi. Çok sayida suç kaydi bulunan M.Y. ve F.K. isimli 2 süpheli, T.A.’ya silah dogrultup havaya ates ederek korkuttu. Olayda T.A.’yi darp eden 2 süpheli, daha sonra bir miktar parasini, cep telefonunu gasp etti. Ardindan T.A.’nin da motosikletini alip kayiplara karisti.

Ihbarin ardindan Mugla Asayis Sube Müdürlügü ekipleri, süphelilerin yakalanmasi için çalisma baslatti. 80 adet güvenlik kamerasini inceleyen ekipler, sorusturmanin devaminda sahislarin bir motosiklet ve bir arabayla bölgeye geldiklerini, azmettirici olduklari ögrenilen sahislarin araçla gelen M.Y. ve F.K.’ya plakasiz motosiklet temin ettiklerini belirledi.

Olay sonrasi Milas’a kaçan M.Y. ve F.K. ile olayi planlayarak azmettirdikleri iddia edilen M.A.Ö., S.I., B.K. ve B.B.I., Milas ve Bodrum’da yapilan es zamanli operasyonlarla yakalandi.

Yapilan ev aramalarinda bir adet namlu kismi kesik pompali tüfek ele geçirildi. Süpheliler, bugün adliyeye sevk edildi. Adli makamlarin karsisina çikarilan süphelilerden B.B.I., adli kontrol karari ile serbest kalirken diger 5 süpheli çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Öte yandan müsteki T.A.’nin da savcilikta sikayetinden vazgeçtigi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile