Ormanya Bayramda Ziyaretçilerini Bekliyor

Ormanya Bayramda Ziyaretçilerini Bekliyor

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen korunan alani Ormanya, bayram tatili hazirliklarini özenle tamamladi. Tatil boyunca dogaseverleri agirlayacak olan Ormanya’da kapsamli bakim ve onarim çalismalarinin tamamlanmasinin yani sira hayvanlarin titizlikle gerçeklestirilen bakimlari da tamamlandi.

Bayram tatili boyunca dogaseverlerin ugrak noktasi olacak Ormanya, 2 bin dönüm üzerine kurulu ormanlik alaniyla ziyaretçilerini agirlamaya hazir. Büyük ilgi görmesi beklenen Ormanya’da; çocuklarin hayvanlarla iç içe vakit geçirebilecegi hayvan çiftligi, kizil geyik, ceylan ve karaca gibi yaban hayvanlarini dogal yasam alanlarinda gözlemlenebilecek yaban yasam alani bulunuyor. Ormanya, doga tutkunlari için birbirinden farkli aktiviteler de sunuyor.

Ormanya’nin degerine deger katan projesi Türkiye’nin ilk Orman Kütüphanesi, bayramda çocuklari kitaplar ile bulusturacak. Toplamda 24 kitapligin bulundugu ve 2 bini askin kitabin yer aldigi Orman Kütüphanesinde; doga yayinlarindan turizm yayinlarina, tarih yayinlarindan dünya Klasiklerine varana kadar birçok kitabi bünyesinde barindiriyor.

9 günlük bayram tatili boyunca çocuklari da unutmayan Ormanya, at binis egitimleri için hazirliklara basladi.

Alaninda uzman egitmenlerin verecegi egitim 6-15 yas arasi çocuklari kapsayacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile