Ortaca'da GES Projelerinde Yatirim Firsatlari Anlatildi

Ortaca'da GES Projelerinde Yatirim Firsatlari Anlatildi

MUTSO 4’üncü meslek komitesi tarafindan Ortaca, Dalaman, Köycegiz’de faaliyette bulunan üyelere yönelik, GES Projelerinde Yatirim Firsatlari konulu bir toplanti düzenlendi.

Mugla Ticaret ve Sanayi Odasi (MUTSO)’nin otomotiv ve akaryakit sektör temsilcilerini bünyesinde barindiran 4’üncü Meslek Komitesi, MUTSO Ortaca Hizmet Binasinda bir toplanti düzenledi.

Toplantida, Ortaca, Dalaman ve Köycegiz’de faaliyetlerini sürdüren üyelere yönelik gerçeklestirilen toplantida Günes Enerjisi Santrali (GES)’nde yatirim firsatlari anlatildi.

Toplantinin açilis konusmasini gerçeklestiren MUTSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve 4’üncü Meslek Komitesi üyesi Ömer Öcal sunlari kaydetti: “Cografyasi, iklimi ve aldigi günes itibariyle yenilenebilir enerji için yüksek potansiyele sahip ilimizde, yenilenebilir enerji sistemlerine geçis saglamak son derece önem arz etmektedir. Bu geçis, hem artan enerji maliyetlerinin, isletmelerimize büyük bir külfet olmasinin önüne geçecek hem de çevre kirliligini minimize ederek isletmelerimizin karbon ayak izi salinimimizi azaltacaktir. Toplantida aktarilacak konularin ardindan süreçlere iliskin merak ettiginiz hususlari lütfen iletin. Ayrica MUTSO olarak kendi sektörleriniz ve isletmeleriniz özelinde her türlü öneri ve talepleri almaya hazir oldugumuzu ifade etmek isterim. Üyelerimizin sorunlarinin çözümü noktasinda yapilabilecek çalismalar öncelikli hedefimiz. Sektörde yasadiginiz sorunlar, iyilestirmeye açik alanlar, düzenleme yapilmasi gereken hususlari bize iletin. Bu konularda TOBB, milletvekilleri ve bakanliklar nezdinde gerekli çalismalari yürütürüz. Ayrica isletmelerinizin sürekli gelisimine destek saglamak adina kurumsal egitim faaliyetleri düzenlemekteyiz. Sizlere veya çalisanlariniza yönelik egitim taleplerinizi bize aktarin. Gerek odamiz hizmet binasinda gerek isletmenizde gerekse online olarak gerekli planlamayi saglayacagimizdan emin olabilirsiniz.”

Açilis konusmasinin ardindan Solar Partner adina Hüseyin Emre Acar, EKZ Proje adina Serdar Ekiz, SP Solar adina Ahmet Öztepe, GES projelerinde yatirim firsatlari, ucuz finansman kaynaklari, dogru amaç için dogru ürün seçimi ve satis sonrasi dikkat edilmesi gereken hususlara iliskin bilgi aktariminda bulunarak katilimcilarin sorularini cevapladilar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile