Ortaca Festivali İlkay Akkaya Konseri İle Sona Erdi

Ortaca Festivali İlkay Akkaya Konseri İle Sona Erdi

Ortaca’da 7 gündür devam eden 18. Tarım Çevre ve Turizm Festivali dün gece şiir dinletisi, Ortaca Belediyesi’nin 4 yıllık çalışmaları slâyt sunumu ve Türk Halk Müziği Sanatçısı İlkay Akkaya konseri ile sona erdi.

Tiyatro Sanatçısı Toprak Sergen’in sunumu ve şiir dinletisinden sonra sahne alan Türk Halk Müziği Sanatçısı İlkay Akkaya sevilen türkülerini seslendirdi. Festival Alanı’na gelen sanatçıya hayranları zaman zaman eşlik ederek Akkaya’ya destek verdiler.

Festival alanına ellerinde afiş ve pankartlarla gelen bazı vatandaşlar ise Gezi Parkı’na destek vermek için pankart açtılar. Bu arada polis de konser sırasında yoğun güvenlik önlemi aldı.

Festivalin kapanış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Hasan Karaçelik; Ortaca 18. Tarım, Çevre ve Turizm Festivali’nde çok emekleri geçen belediye personeline halktan alkış istedi. Bütün kurumlarının verdikleri destekler için hepsine ayrı ayrı teşekkür eden Başkan Karaçelik, gelecek festivalde görüşme temennisi ile geceye katılanlara teşekkür etti.

Festivalin hazırlanmasında ve Belediye’nin 4 yıllık çalışmalarını slâyt olarak hazırlayan Belediye Personeli Nadir Şahin’e yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Gecede Türk Halk Müziği Sanatçısı İlkay Akkaya’nın konseri ile 7 gündür devam eden Ortaca 18. Tarım, Çevre ve Turizm Festivali’de havai fişek gösterileri ile sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile