Ortaca MHP’liler Kahvaltıda Buluştu

Ortaca MHP’liler Kahvaltıda Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Ortaca İlçe Örgütü tarafından düzenlenen kahvaltıya partililer geniş bir katılım gösterdiler.

26 Şubat Pazar günü Ley Ley Restaurant 'ta düzenlenen kahvaltıya İlçe Başkanı Av.Recep Güneş 'in yanı sıra MHP Ortaca İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Üyeleri, Ülkü Ocağı yetkilileri ve partililer katıldı.

Yaklaşık 200 kişinin katıldığı kahvaltı ile ilgili bilgi veren MHP Ortaca İlçe Başkanı Av.Recep Güneş, “Milliyetçi Hareket Partisi Ortaca İlçe Örgütü olarak 5 Şubat 'ta kongremizi tamamladık. İlk toplantımızı yaptık ve görev dağılımını ayarladık. 2.toplantıyı genişletilmiş olarak yaptık. Bu toplantıda asker gecesini tertip etmeyi kararlaştırdık ve kısa sürede bunu gerçekleştirdik. 3.toplantıyı kadın kolları üzerine durduk. Ciddi anlamda kadınlarımızdan bir talep olduğunu gördük. O toplantıda ayrıca bu kahvaltıyı kararlaştırdık. Partililerimizin ve partimize gönül veren dostlarımızın kaynaşması ve tanışması amacıyla bu kahvaltıyı düzenledik. Bugünkü katılımın yüksek seviyede olması da MHP 'nin Ortaca 'daki gücünün bir göstergesinin fotoğrafıdır. Katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz” dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile