Ortahisar Belediye Baskani Ahmet Kaya Açiklamasi 'Eksikleri Gidererek, Kentimizi Turizm Sezonuna Hazir Hale Getirecegiz'

Ortahisar Belediye Baskani Ahmet Kaya Açiklamasi 'Eksikleri Gidererek, Kentimizi Turizm Sezonuna Hazir Hale Getirecegiz'

Ortahisar Belediye Baskani Ahmet Kaya, turizm sezonu öncesinde Trabzon Akvaryum ve Kus Parki’nda incelemelerde bulundu, görevlilerden bilgi aldi.

Trabzon Akvaryum ve Kus Parki’nin Trabzon’un turizm alanindaki önemli yatirimlari arasinda yer aldigini kaydeden Baskan Kaya, “Sehrimizin tanitimina ve turizmine önemli katkilari olan tesislerimizde incelemelerde bulunduk. Görevlilerden bilgi aldik. Yaptigimiz incelemelerde birtakim eksiklikler tespit ettik. Turizm sezonu öncesinde bu eksikleri hizla giderecek ve kus parki ile akvaryumu, turizm sezonuna hazir hale getirecegiz” dedi.

Trabzon ekonomisi için turizmin son yillarda giderek artan bir deger haline geldigine dikkat çeken Baskan Kaya, “Turizm, Trabzon ve bölge ekonomisi için büyük önem tasiyor. Trabzon’umuzu ziyaret eden turist sayisinda ve buna bagli olarak da turizm gelirlerimizde çok ciddi artislar yasaniyor. Bu bizi çok mutlu ediyor. Turizm, sehrimizde çok büyük bir ekonomik girdi saglayan ve istihdam olusturan bir sektör. Bu sektörü elbirligiyle daha yukarilara tasimak için yerel yönetimler olarak bizlere de önemli sorumluluklar düsüyor. Kentimizin turizm altyapisini güçlendirmek ve potansiyelini artirmak için projelerimizi adim adim hayata geçirecegiz. Kentimizi turizm sezonuna en iyi sekilde hazirlamanin gayreti içerisindeyiz. Misafirlerimizi Ortahisar’da agirlamadan önce, kentimizi bütün belediyecilik hizmetleriyle tertemiz, piril piril bir hale getirmek istiyoruz. Bu anlamda yapacagimiz çalismalarla, misafirlerimizin önceki yillardan daha temiz, daha planli, daha yasanilabilir bir Ortahisar ile karsilasmalari için çalisiyoruz. Hedefimiz, ilçemize gelecek yerli ve yabanci turistleri, misafirlerimizi en güzel sekilde agirlamak, ilçemizden memnun bir sekilde ve güzel duygularla ayrilmalarini saglamaktir” ifadelerini kullandi.

Baliklari besleme bölümünde elleriyle baliklari besleyen Baskan Kaya, bunun kendisi için çok farkli bir güzel bir deneyim oldugunu aktardi. Kaya, akvaryumda yer alan vatoz baligina da elleriyle dokundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile