Ortahisar Belediyesi Üst Yapi Çalismalarini Tamamladi

Ortahisar Belediyesince mahallelerde yapimi tamamlanan altyapi çalismalari sonrasi üst yapi çalismalarinin da sona erdigi bildirildi.

Belediyeden yapilan yazili açiklamada, Kemerkaya Mahallesi'nde Küçük, Kulaç, Ebedi, Dogal, Küçük 1 Nolu, Eski Mektep ve Kalaycioglu Sokak'ta, Cumhuriyet Mahallesi'nde Cümle, Özüdogru, Emekçiler ve Temel Sokak'ta, Iskenderpasa Mahallesi'nde ise Türkoglu Sokak'ta üst yapi çalismalarinin yapildigi belirtildi.

Açiklamada degerlendirmelerine yer verilen Ortahisar Belediye Baskani Ahmet Metin Genç, Trabzon'da tarihin en büyük altyapi projesinin yapildigina isaret ederek, "Sehrimizde uzun süredir büyük çapli altyapi çalismasi yapilmamisti. Bu anlamda TISKI'nin ve diger kurumlarin yürütmüs oldugu altyapi projelerinin su ana kadar yapilan en büyük altyapi çalismalarindan biri oldugunu söyleyebiliriz." ifadelerine yer verdi.

Genç, TISKI'nin bir yandan içme suyu hatlarini yenilerken, diger yandan da yagmur suyu kanallarini imal ettigini belirterek, sunlari kaydetti:

"Telekom da internet altyapi çalismalarini tamamladi. Büyüksehir Belediyemiz fiber boru hattini dösedi. Artik tekrar kazilmaya ihtiyaç duyulmadan Telekom ve EDAS gibi kurumlar bu boru hatti içinden kablolarini döseyecek. Dogal olarak da bu çalismalar tamamlandiginda bozulan üst yapinin da yeniden alinmasi gerekiyordu. Ortahisar Belediyesi olarak biz de yap-boz yapmamak için bu kurumlarin çalismalarini tamamlamasini bekledik ve bütün altyapi çalismalari tamamlandiktan sonra biz de üst yapi çalismalarina basladik. Kemerkaya, Cumhuriyet ve Iskenderpasa mahallelerimizde altyapi çalismalari sona eren birçok sokakta üst yapi çalismalari da belediyemiz tarafindan tamamlandi. Sokaklarimizda parke döseme ve kaplama çalismalarimizi tamamladik ve sokaklarimiz uzun süre yeni bir çalismaya ihtiyaç duyulmayacak sekilde yeniden düzenlendi."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile