'Ortak Paydamız Samsun Buluşmaları'

Haberexen Yayın Grubu tarafından gerçekleşŸtirilen ve ilk toplantılarda tespit edilen ve ortak sorunlara çözüm arayışŸları için düzenlenen 'Ortak Paydamız Samsun BuluşŸmaları'nın ikinci konuğŸu SAMGİAD BaşŸkanı Levent ǖzden oldu.

ǖzden, bir otelde düzenlenen toplantıda, Samsun'un beşŸ yıl öncesine kadar kendi içerisindeki kısır çekişŸmelerden ve küskünlüklerden müzdarip bir halde olduğŸunu ancak bu durumun artık değŸişŸtiğŸini belirtti.

Samsun'un dinamikleri uyum içerisinde çalışŸan bir şŸehir kimliğŸine bürünmeye başŸladığŸını vurgulayan ǖzden, şŸunları kaydetti:
"Daha öncesinde şŸehirdeki kurumlar birbiri ile küskünlük içerisinde idi. Biz bu şŸehrin bir ağŸabeye ihtiyacı olduğŸunu ve bu ağŸabeyin Samsun'dan çıkacak bir bakan olabileceğŸini söyledik. Bugün geldiğŸimiz noktada şŸehrimizin bakanı var artık. Gençlik ve Spor Bakanı Akif LJağŸatay Kılıç'ın Samsun Milletvekili olması büyük bir avantaj. ǜstelik artık şŸehrin bütün dinamikleri bundan 5-6 yıl öncesinin aksine birbiri ile uyum içerisinde çalışŸıyorlar" dedi.

Aidiyet kavramının Samsun'un en çok ihtiyaç duyduğŸu konu olduğŸunu ifade eden ǖzden, "SAMGİAD olarak yaptığŸımız her açıklamada keskin harfler ile altını çizdiğŸimiz nokta, doğŸduğŸumuz topraklar nerede olursa olsun, ata mezarlıkları nerelerde olursa olsun, biz eğŸer Samsun'da yaşŸıyorsak, bu şŸehirde çocuklarımızı büyütüyorsak, işŸ yerlerimiz bu şŸehirde ise ve geleceğŸimizi bu şŸehir üzerine hayal ediyorsak, o zaman bu şŸehir için çalışŸmamız lazım" şŸeklinde konuşŸtu.
 
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile