Ortaklar Öğretmen Okulu Mezunları 49 Yıl Sonra Kuşadası’nda Bir Araya Geldi

Ortaklar Öğretmen Okulu Mezunları 49 Yıl Sonra Kuşadası’nda Bir Araya Geldi

Aydın’ın Germencik ilçesine bağlı Ortaklar beldesindeki Öğretmen Okulu’nun 1963-64 yılı mezunları 49 yıl sonra Kuşadası'nda bir araya geldi.

Kuşadası Kadınlar Denizi’ndeki Martı Otel’de gerçekleşen mezunlar buluşmasında, gece geç saatlere kadar canlı müzik eşliğinde eğlenen 1963-64 mezunu emekli öğretmenler renkli görüntüler ortaya koydu.
Geleneksel olarak her yıl Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde düzenlenen toplantının 7.si Kuşadası’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya yurt içi ve yurt dışından 94 emekli öğretmen, eşi ve çocukları katıldı.

49 yıl aradan sonra birçok sınıf arkadaşıyla ilk kez kucaklaşan, özlem gideren emekli öğretmenler duygusal anlar yaşattı.

7. Geleneksel buluşma gecesini düzenleyen 1963 mezunu emekli öğretmen Mustafa Oran “Geleneksel hale getirdiğimiz toplantılarımızda sizleri Kuşadası’nda ağırlamaktan dolayı son derece mutluyum. Bu yıl 7.sini gerçekleştirdiğimiz toplantımızda umarım sizleri memnun edebilmişsizdir. Aramızda 49 yıl sonra birbirlerini ilk defa gören sınıf arkadaşları var, ümit ediyorum ki yeni katılan bu arkadaşlarımız, bundan sonra bizleri yalnız bırakmayacaktır. Ben toplantımıza katılan siz saygı değer sınıf arkadaşlarıma, bu güzel toplantımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile