Oryantal Didem isyan etti

Oryantal Didem isyan etti

Ünlü oryantal Didem Kınalı canlı yayında isyan etti.

Show TV'de yayınlanan Alişan'la ünlü manken Çağla Şıkel'in sunduğu Herşey Dahil programına konuk olan oryantal Didem dansın yasak olmasına isyan etti.

11 yaşından beri dans ettiğini söyleyen Didem, 'Türkiye'ye çok emek verdim dünyaya dansı sevdirdim, dünyanın her yerinde Türkiye'yi temsil ettim. Şimdi de İsral'e gideceğim ve Türkiye'yi temsil edeceğim. Aslında bu çok gurur verici bir şey ama malesef Türkiye'de dansa başka gözle bakılıyor. Dans denilince seksepal bir şey arıyorlar ama kesinlikle öyle bir şey yok' dedi.

'Bazı oryantal arkadaşlar o kadar çok vücutlarını ortaya çıkarıyorlar ki onlar yüzünden biz yanıyoruz' diyen Didem, 'Buradan yetkililere sesleniyorum; lütfen Türkiye oryantal dansı izlemek istemiyorsa ben Türküm ve dans etmek istiyorum o zaman bizi ayırın Türk olmayalım. Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyeti'ni yaşamayacaksak özgürlüğümüzü yaşamayıp istediğimiz dansı yapamayacaksak o zaman gidelim yurt dışında yaşayalım Türk olmayalım sürün bizi o zaman' şeklinde konuştu.

'Ben vücudumu değil dansımı sergilemek istiyorum' diyen Didem, ben dans etmeyi özledim. Fakat yasak dans edemiyoruz. Ben protesto çekmek istiyorum diğer arkadaşlar da katılıyorsa buyursun gelsinler ifadelerini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile